SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Tri meca ove sedmice

Ove sedmice su na repertoaru tri meča u WGL zlatnoj ligi za TWB tim. Našem timu je potreban svaki bod kako bi se približio vodećim pozicijama u ligi i na taj način obezbedio sebi šansu za borbu za offline finale sezone 1 koje se igra sredinom oktobra u Nemačkoj a samim tim i ostanak u sledećoj sezoni.

Prvi meč TWB igra protiv tima DiNG koji nije izgubio ni jedan meč. Rezultat iz prvog meče izmedju ova dva tima je bio 5-2 za DiNG ali po proceni mnogih super close meč. Ovaj meč je na programu u petak u 20:30.

Drugi meč TWB igra protiv tima GoHard u subotu u 17:30 a rezultat iz prvog meča je bio 5-1 u korist GoHard-a.

Treći i poslednji meč u ovoj sedmici naš tim igra u nedelju u 16:00 protiv tima OOPS i ovaj kao i prethodna dva meča naš tim je izgubio ali rezultat je bio 5-2.

Znači 3 tima koji su nam uzeli bodove u prvoj fazi i protiv kojih moramo da igramo super oprezno zato sto pored skilla na njihovoj strani je i iskustvo. Naš zadatak je da im uzmemo što više bodova jer su nam dva od ova tri tima glavni konkurenti za lan finale.
Sve ove mečeve možete da pratite live na WGL Twitch kanalu i malo da navijate za nas 😀
IDEMO TWB!!!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x