SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Treći takmičarski dan druge sezone – Oops vs Swift

Treći takmičarski dan druge sezone - Oops vs Swift

Oops vs Swift prvi je meč trećeg takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17, koji se igrao 15. Januara 2017. godine sa početkom u 17:30. Barem njegov prvi deo. Pored dva meča trećeg takmičarskog dana, odigrao se i jedan preostali meč drugog takmičarskog dana. Termini mečeva su sledeći:

  • 17:30 – Oops vs Swift (Treći takmičarski dan);
  • 19:00 – UTOPIA vs Gunrunners (Drugi takmičarski dan);
  • 20:30 – Kazna Kru vs DiNG (Treći takmičarski dan).

Sve mečeve Wargaming.net lige možete pratiti na sajtu wgl.gg/watch ili twitch kanalu twitch.tv/wgl_en.

Oops vs Swift

Mape:

  • Prokhorovka;
  • Cliff;
  • Mines;
  • Himmelsdorf;
  • Ghost Town (tiebrake).

Prva runda igrana je na mapi Prokhorovka, gde je napadao Swift. Oba tima su se opredelila za sličnu postavu sastavljenu od po četiri srednja tenka, jednog teškog i jednog lovca. Swift se pored toga opredelio za artiljeriju, dok je Oops poveo skauta. Međutim, loše pozicioniranje i Oops-ov agresivan način igre koštao je tim Swift artiljerije, a veoma ubrzo i ostalih tenkova. Oops je pobedio i poveo rezultatom 1:0.

Početak Swift-ove serije pobeda

Druga runda na mapi Prokhorovk-a bila je Swift-ova šansa za izjednčaenje, prilikom čega su bili odbrambeni tim. Oops se u ovoj rundi opredelio za veoma agresivnu postavu sastavljenu od čak šest srednjih tenkova i jednog teškaša. Dok je Swift koristio četiri srednja, dva teška i jedan laki tenk. Međutim, oba tima su imala bolju taktiku na ovoj mapi sa odbrambene strane. Swift je pobedio i izjednačio rezultat na 1:1.

Treća runda prebacila je timove na mapu Cliff, gde je prvi napadač bio tim Oops. Oba tima su se opredelila za po pet Bat-Chat-ova i jednog TVB T 50/51, dok je Oops koristio artiljeriju M40/M43, a Swift tier 8 američki laki tenk T49. Veoma spora partija do dve minute do isteka vremena, nakon čega su suparnički tenkovi ravnomerno “padali” na kraju je donela pobedu timu Swift koji je iskoristio zamajac iz prethodne partije i poveo rezultatom 2:1.

U četvrtoj rundi Oops je koristio postavu Swift-a iz prošlog meča, dok je Swift izbacio jedan B-C 25t i T49, a ubacio dva B-C 25t AP. Swift je rundu započeo veoma agresivno i prednost u poenima izdržljivosti na samom početku u odnosu na Oops povećao na preko 3.000 HP, što je maksimalno iskoristio, nastavivši svoju seriju pobeda, čime je došao do vođstva rezultatom 3:1.

Peta runda igrana je na mapi Mines, gde je napadao tim Swift. Veoma brzo gubljenje HP-a na početku partije koštalo je Oops tenkova, što je Swift-u omogućilo kompletnu kontrolu partije i mogućnost za napad. Swift je uspeo realizuje svoju taktiku i nastavio svoju seriju pobeda, došavši do četiri uzastopne pobede, rezultata od 4:1 i meč runde protiv Oops-a.

Oops prekida Swift-ovu seriju

Šesta runda takođe je igrana Mines-u, prilikom čega je napadački tim bio Oops. Swift se opredelio na defanzivniju postavu, upotrebivši dva tier 10 nemačka lovca – Grille 15. Oops je imao prednost, uništivši jednog lovca pomoću artiljerije. To su jedva uspeli da iskoriste i smanje prednost Swift-a na 4:2, koji je i dalje bio na “meč rundi”.

Sedma runda igrana je na Himmelsdorf-u, gde je napadač bio tim Oops. Oni su svoje tenkove na mapi fokusirali kod Baze 2, koju su počeli da zauzimaju, kako bi privukli neprijateljske timove prema njima. Bitka je bila neizvesna. međutim na kraju je Oops uspeo da dobro realizuje svoj plan i smanji Swift-ovu prednost na 4:3.

U osmoj rundi, drugoj na Himmelsdorf-u, Swift je napadao za pobedu, a Oops branio bazu u nadi da će pobediti rundu i izvući tiebrake. Swift se opredelio za sporiju postavu upotrebom tier X nemačkog teškaša E 100. Dok se Oops opredelio za “Death Star” – tier X britanskog lovca FV215b (183). Napadački tim, ovog puta Swift, opet se fokusirao na Bazu broj 2, što je omogućilo Oops, da premesti svoje tenkove i priđe im sa južne strane. Međutim, Swift-ova taktika je bolje realizovana i to im je donelo pobedu u meču rezultatom 5:3.

Mape Napadač Rezultat
Prokhorovka Swift 1:0
Oops 1:1
Cliff Oops 1:2
Swift 1:3
Mines Swift 1:4
Oops 2:4
Himmelsdorf Oops 3:4
Swift 3:5

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x