SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Treći takmičarski dan druge sezone – DiNG vs Kazna Kru

Treći takmičarski dan druge sezone - DiNG vs Kazna Kru

DiNG vs Kazna Kru drugi je meč trećeg takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17, koji se igrao 15. Januara 2017. godine sa početkom u 20:30. Pored dva meča trećeg takmičarskog dana, odigrao se i jedan preostali meč drugog takmičarskog dana. Termini mečeva su sledeći:

  • 17:30 – Oops vs Swift (Treći takmičarski dan);
  • 19:00 – UTOPIA vs Gunrunners (Drugi takmičarski dan);
  • 20:30 – DiNG vs Kazna Kru (Treći takmičarski dan).

Sve mečeve Wargaming.net lige možete pratiti na sajtu wgl.gg/watch ili twitch kanalu twitch.tv/wgl_en.

DiNG vs Kazna Kru

Mape pripremljene za drugi meč trećeg takmičarskog dana bile su:

  • Ruinberg;
  • Ghost Town;
  • Mines;
  • Cliff;
  • Ghost Town (tiebrake).

Prva runda igrana je na mapi Ruinberg, gde je prvi napadač bio tim Kazna Kru. Oni su za početak zauzeli pozicije na severo-zapadnom delu mape krenuvši prema Bazi 1. Nakon izvesnog vremena, DiNG je takođe locirao svoje tenkove severno, tako da su se timovi našli u međusobnom “napucavanju”. Međutim, Kazna je povela AMX CDC koga je žrtvovala kako bi ga upotrebila kao štit. Pre nego što je tenk uništen oni su ga okrenuli na bok, nakon čega ga je IS-4 gurao do neprijateljske Baze 1 i započeo sa zauzimanjem. Time su pokušali da nateraju neprijateljske tenkove da izadju na otvoreno kako bi zaustavili zauzamanje svoje baze.

Međutim, DiNG je poslao jedno Bat-Chat-a njima iza leđa, tako da su Kaznini tenkovi bili spotovani i DiNG je dobio priliku da im nanese štetu. Međutim, Kazna nije uspela na vreme da realizuje svoju taktiku. Ostao je jedan tenk tima DiNG i tri tima Kazna Kru, ali ne i vremena da ga oni unište. DiNG je pobedio prvu rundu i poveo rezultatom 1:0.

U drugoj rundi DiNG je napadao. Veoma hrabro napadao. Sa tri Maus-a napadao! 🙂 “Miševe” su uputili prema južnom delu, a zatim severno prema centralno delu mape, kroz srednju ulicu. Nakon toga su se parkirali u Bazu 2 i započeli njeno zauzimanje uz podršku svojih saigrača iz pozadine, a zatim i krenuli u napad. Taktika im je bila veoma uspešna što ih je dovelo do vođstva rezultatom 2:0.

Početak serije pobeda tima Kazna Kru

Četvrta runda nas je odvela na mapu Ghost Town, gde je napadački tim bio Kazna Kru. Svoje tenkove su locirali uglavnom prema Bazi 1, dok je nekoliko tenkova ostalo blizu Baze 2. DiNG je nakon spoznaje njihovih pozicija napao grupu tenkova koji su se nalazili u gradu, dok je jedan njihov tim prešao istočnim delom mape prema Bazi 1 u svrhu stopiranja zauzimanja baze. Bitka je bila neizvesna sa velikim gubitcima sa ove strane. U trenutku kada je bitka skoro izgubljena, igrač DiNG-a – Break_neck u tenku B-C 25t, uspeo je da zaustavi neprijateljsko zauzimanje baze i ostane 1 na 1 protiv E100. Međutim, RNG je više išao na ruku tima Kazna Kru, koji je uspeo da osvoji svoju prvu rundu i dovede rezultat do 2:1 za DiNG.

U petoj rundi prilikom napada od strane DiNG-a, timovi su se opredelili za upotrebi nemačkih teškaša E 100. Tri na strani DiNG-a i dva na strani Kazne. DiNG je započeo presingom na Bazu 2, dok su im protivnici prilazili sa severa. Kazna je odigrala bolje, pobedivši i drugu rundu na mapi Ghost Town. Time su izjednačili rezultat na 2:2.

Šesta runda igrala se na mapi Mines, gde je napadački tim bio DiNG. Kazna se ovom prilikom opredelila za defanzivnu postavu između ostalog koristeći dva sovjetska teškaša IS-4. Međutim, tu postavu su iskoristili ofanzivnije i “pogurali” su preko brda. Nakon uspešnog zauzimanja brda uništavali su neprijateljske tenkove jednog po jednog i serijom od tri pobede došli do vođstva od 3:2.

DiNG preuzima inicijativu

Prilikom napada od strane Kazne u sedmoj rundi, DiNG je u svoju postavu ubacio Maus-a, Grille 15 i artiljeriju M40/M43, što je nagoveštavalo njihovo defanzivno pozicioniranje. Izvesno vreme timovi su se “napucavali” i obostrano gubili poene izdržljivosti. Na jedan minut do kraja runde, tri tenka Kazna ušlo je u Bazu 2, međutim DiNG ih je u tome zaustavio, nadigrao i izjednačio rezultat na 3:3.

Osma runda odvela je timove na mapu Cliff, gde je napadao tim Kazna Kru. Oba tima imala su po 5 frncuskih srednjih tenkova B-C 25t i jednog lajta. Pored toga DiNG je u postavu ubacio TWV T 50/51, dok se tim Kazna Kru opredelio za T110E5. DiNG je započeo veoma agresivno i preuzeo kontrolu mape, zaključavajući tenkove Kazne u jugozapadnom delu mape. Nakon toga Kazna je “pogurala” prema severu i preuzela kontrolu linija 1-2-3 na mapi, nakon čega je DiNG pokušao da iskoristi kontrolu višeg nivoa mape. Tenkovi su uništavani naizmenično, da bi na kraju DiNG uspeo da iskoristi svoju početnu prednost, fokus i odličnu preciznost igrača i povede rezultatom 4:3. Time su došli do devete runde u kojoj će se boriti za pobedu u meču, dok će Kazna pokušavati da izvuče tiebrake.

DiNG iskoristio šansu za pobedu

U devetoj rundi, takođe na Cliff-u, tim DiNG je napadao. Oba tima opredelili su za po šest Bat-Chat-ova, dok se kao sedmog člana postave Kazna opredelila za T49, a DiNG za M40/M43. DiNG se zaleteo pravo prema brdu, dok je Kazna sredini prišla sa zapadne strane. DiNG je iskoristio prednost toga što tenkovi Kazne nisu bili zajedno i velikom brzinom uništili tri protivnička tenka bez gubitaka na svojoj strani. Nakon toga su “spustili loptu” i lagano koristili svoju prednost u broju topova. Pobedili su u rundi sa samo jednim izgubljenim tenkom na svojoj strani, ujedno izlazeći iz meča kao pobednici rezultatom 5:3.

Mape Napadač Rezultat
Ruinberg Kazna Kru 1:0
DiNG 2:0
Ghost Town Kazna Kru 2:1
DiNG 2:2
Mines DiNG 2:3
Kazna Kru 3:3
Cliff Kazna Kru 4:3
DiNG 5:3

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3himself

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x