SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Top of tree Avgust STRV 103B

strv 103b

Kao što ste izglasali na sajtu WG-a top of tree u Avgustu je STRV 103B.

Verujem da velika većina vas čeka Avgust kako bi došla do famoznih švedskih lovaca, STRV 103B linije, koja je na sva usta hvaljena.

Po mom iskustvu ta linija lovaca je jedna od boljih u igrici jer izuzimajući topove koji su dosta precizni i probojni, imaju ogroman cammo rejting. Prosto je nemoguce (naravno ako zauzmete lepu poziciju iza nekog žbuna) da vas neko vidi sve dok ne pridje na 50m od vas a do tada je on već odavno u večnim lovištima :).

Isto jedna ogromna prednost ovih lovaca je ta da njihov VIII, IX i X tir (UDES 03, STRV 103-0, STRV 103B) mogu da uđu u famozni “siege mod”. Taj mod omogućava tim lovcima da “uzdignu” zadnji kraj tenka i tako kad se gadja preko nekog brda ili zaklona tenk je dosta teze uočiti i naciljati kako treba a pritom taj mod daje još veću preciznost već preciznim topovima, brutalno zar ne? 🙂

Imaju dosta veliku mobilnost dok nisu u siege modu i lako dolaze do dobrih pozicija gde bi mogli da naprave ogromnu štetu neprijateljskim tenkovima.

Elem, sve što ima vrline ima i mane, pa tako i ova linija tenkova.

Najveća mana tih tenkova je armor definitivno, na primer UDES03 ima 20/20/20 mm ; STRV 103-0 i STRV 103B imaju 40/30/30, što je zaista premalo. Kada se uđe u siege mod, efikasnost njihovog oklopa se povećava i dešava se dosta rikošetiranja zbog iskošenosti tenka. 🙂

Imaju i manu da dok se ne udje u siege mod  imaju baš slabu elevaciju topa pa se zato i ne predlaže da se puca iz tenka dok nije u siege modu.

Mana je i ta da dok su u siege modu  kreću se baš sporo i treba malo vremena da se navikne na određeni mod. Treba napomenuti da je za ulazak u siege mod potrebno par sekundi dok se tenk uzdigne i da na to treba obratiti pažnju kad, šta i kako raditi.

Ne zaboravite da nas pratite na društvenim mrežama gde izbacujemo novosti i informacije iz raznih igara.

Evo jedna od borbi gde možete videti STRV 103B u akciji:

GG i srećno na bojištu ! 🙂

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kasalica Slobodan

da znas da se ceka imam 190k iskustva na strv103-0
pa mi jos malo treba da otvorim t10 i da se kupi za manje para posto je valjda 30% popusta

trackback

2supernumerary

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x