SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TOP 50 BALKANSKIH KLANOVA – mesta od 50 do 46 (I tekst)

Pozdrav tenkisti!

Pre desetak dana najavili smo vam serijal tekstova o 50 najboljih balkanskih klanova i…evo ga! Potrajalo je malo dok smo prikupili građu, jer smo hteli da sam opis ovih klanova bude autentičan, te smo zamolili njihove komandire da nam napišu kratke biografije svojih divizija. U ovom i još devet narednih tektova govorićemo o top 50 balkanskih klanova, a danas će biti reči o klanovima koji zauzimaju mesta od 50-46 (idemo unazad, kao lansiranje raketa  😎 ).

50.  Jugoslovenska Oklopna Divizija –    JOD

jod

Pozdrav! Pre svega da se zahvalim na ukazanoj prilici da predstavimo klan i čast nam je da se nadjemo u TOP 50 balkanskih klanova. Pozicija i stav ovog klana je da marimo o kvalitetu, ali ne nešto previše, ali ono što je bitnije od trenutne pozicije i ambicije klanu je atmosfera koja vlada unutar klana. Iza nas su do sad 4-5 kampanja u kojima smo uvek postizali postavljene ciljeve, ali se dešavalo da postignemo i koji procenat više. Ono što odlikuje ovaj klan je spremnost na saradnju sa svima. Otvorenost prema klanovima koji imaju slične ambicije i interesovanja. Kako je sve počelo? Klan JOD je nastao pobjesnjelom reakcijom zamjenika komandira i nemarenjem komandira klana SFRJ. Okosnica klana kakva je danas je na okupu već 3 godine. Deo te okosnice je pre tri godine došao iz klana 4CAF odnosno SV-GR (koji je nastao izdvajanjem iz 4CAF). Od tada klan je sa manjim usponima i padovima u aktivnosti ostao na okupu. Orjentacija klana je ka ekipnom takmicenju, ESL, Faceit i rangirane bitke. Tim Kolibri je vezan za ESL i Faceit takmičenja, a takodje učestvuje na zvaničnim turnirima WOT-a. Pored svih ovih aktivnosti, klan učestvuje u CW-u i SH.  Pored svega ovoga, klan odlikuje izrazito prijateljska atmosfera, balkanskog je karaktera, tako da su i narav balkanaca i sve što uz to ide delovi svakodnevnice. Naravno ima tu i varnica, ali to je nešto što odlikuje ove naše prostore, ali imamo tim psihijatara koji se brinu o mentalnom zdravlju ekipe. Organizacija klana sama po sebi je jednostavna i praktična. Od komandira do regruta, svi znaju svoj posao, jasna su pravila ponašanja, članstvo u klanu je privilegija, a ne pravo svakog od igrača. Kao i u svakom klanu dolazimo i do onog dela kada se mora reći, da je ovaj klan ipak malo deblje kože, odnosno uglavnom se sastoji od članova koji su u svojim 30tim i 40tim godinama. Ekipa oficira je podjednako ozbiljna i neozbiljna (tako da se nadamo da komandir nema mnogo posla oko ostalih zajebancija). Tačno je definisana hijerarhija i organizacija klana i svaki od oficira je zadužen za neki deo poslova. Klan kao klan nema striktnu politiku aktivnosti kao što pojedini klanovi imaju po pitanju pojavljivanja i obaveza. Naravno sve ima svoje prednosti i mane tako i nezainteresovanost članova, pa prilikom odabira tima za kampanju ili CW sve dolazi u obzir, a prvenstveno aktivnosti člana koji se prijavio za učešće. Ostali benefiti od klana se rasporedjuju po zasluzi. Pored svega gore navedenog, klan je poprilično opuštenog karaktera, sa sopstvenim TS-om, na koji su dobrodošli svi koji ostvare kontakt sa bilo kojim oficirom. Ozbiljnost je na snazi samo kad je neophodna i to samo kad je jedini mogući način funkcionisanja. Intolerancija postoji samo prema ljudima koji krše pravila koja su poprilično standardna za zrelije ekipe u kojima se nalaze članovi sa svih naših prostora. Budući planovi se odnose na uigravanje za CW i dalje prisustvo na turnirima ESL, FaceIT.

KOMANDIR—> UndertakerST

49. Crveni Vitezovi –    C__V

c__v

Crveni Vitezovi su nastali iz Crnih Vitezova ali ne kao klasičan podklan, već mjesto za odmor onih koji su željeli manje obaveza i za one koji su imali manje obaveza i za one koji su imali strpljenja i želje da manje iskusne članove nauče po kojoj forici. Pošto se takva ekipa puna etuzijazma okitila sa par uspijeha (Hladno Pivo-3. na adriji, skinuli smo muku i ekipu iz utopije na strongholdu, pa izašli na twitchu..) bilo je vrijeme da se uozbiljimo pa je umjesto Mitablesan na čelo klana stigao StevoHR2 i preuzeo klan. Osnova igrača je ostala ista, sa još 10-ak boljih igrača krenulo se ozbiljnije igrati SH i CW, pa smo eto tu gdje smo. Veliko je iznenađenje to što smo u prvih 50 balkanskih klanova jer smo još u izgradnji i usponu. Pa smo takvo nešto očekivali tek kasnije, eto nismo ni znali koliko smo dobri 😎  A što se tiče uslova za ulazak u klan, vrlo je bitno imati tenkove koji trebaju za klansku i stronghold igru i naravno želja za timskom igrom. Za kraj, ima nas sa cijelog Balkana počevši od Makedonije pa sve do Slovenije i za razliku od ovog podneblja ne primamo clanove po rođačkoj liniji nego se svi moraju potrudit za svoje mjesto. Lijep pozdrav i toliko o nama.  😀

KOMANDIR—> StevoHR-2

48. Balkan Armored Troops –    BAT-S

bat-s

25.05.2013. smo osnovani Klan BALKAN ARMORED TROOPS. To je balkanski klan i otvoren je za članove od bivše YU prostore, bez diskriminacije i koji je oformen za druženje i zabavu…ali CW svaćamo ozbiljno.

1.Obavezno korištenje TS(85.236.105.30:10817)

2.Počituvanje na komandirite i nivnite odluki

3.Počituvanje na site soigrači no i igraci od protivničkite timovi

4.Strogo zabraneto vređanje i pčuenje na rasna, etnička i nacionalna osnova (sledi iskljucuvanje od KLAN)

5.Minimun 2 TIER 10 za vlez vo klan 6. WIN8: NAD 1400 ILI POSLEDNI

KOMANDIR —> titomak

47. Red Supreme BIK –   RED_B

red_b

Klan je nastao u julu mjesecu prošle godine. Ime nam je bilo BIK a skracenica VGB. Bik jer smo nas 7 koji su osnovali iz Velike gorice a zaštitni znak naseg kraja je bik sorte tur. Ušli smo u red comjuniti i promjenili ime u RED_B (bik). Naša papričica ima rogove ako se bolje pogleda. Uslove i naš detaljni profil klana možete pogledati na: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500066196/?utm_campaign=wot-portal&utm_medium=link&utm_source=main-menu.

KOMANDIR —> carpius30

46. Žuti Mravi-   MRAV_

mravi

Pozz, eto ukratko 🙂 Mi smo Žuti mravi većim dijelom sklopljeni od ekipe iz Hrvatske. Klan je nastao nakon što je dosta ekipe otišlo iz Cronera u RED_X gdje se nismo našli poglavito što nismo smjeli sudjelovati u kampanji pa smo osnovali svoj klan i eto tu smo gdje smo. Naknadno je dosta ekipe otišlo u EL_5Q, i neke druge jače klanove te smo se udružili s drugim klanom – Bestijama, također jako dobrom ekipom. Od tada doživljavamo renesansu i sudjelujemo na CW-ovima. Ekipa iz klana igra i na ESL Adriji. Svake večeri igramo SH 6ice/8ice kako nam se prohtje, to je ono zbog čega smo u klanu. Uvjeti i sl. kao što nam piše na wot stranici (https://eu.wargaming.net/clans/wot/500070870/)

KOMANDIR —> binsane

To je sve što se tiče našeg prvog teksta o top 50 balkanskih klanova u kome smo obuhvatili prvih 5 počevši od kraja naše liste. Kako vam se čini ova priča? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje. Ostanite sa nama, sledećeg utorka sledi drugi tekst koji će predstaviti klanove od 45-41 mesta.

Srećno na borilištu i GG!

NeLE_PrO 19. 10. 2016.     20:20

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x