SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TOP 50 BALKANSKIH KLANOVA – mesta od 45 do 41(II tekst)

Pozdrav tenkisti!

U toku ove nedelje mogli ste da pročitate prvi tekst serijala koji govori o top 50 balkanskih klanova. Ukoliko pak niste stigli ili niste videli, na ovom linku možete pogledati: http://twb-balkan.com/top-50-balkanskih-klanova-mesta-od-50-do-46-i-tekst/ . U ovom tekstu govorimo o narednih 5 klanova koji zauzimaju pozicije 45-41 na našoj listi.

NAPOMENA: zbog aktivnosti na globalnoj mapi, od datuma prikupljanja informacija od datuma objavljivanja teksta, moguće je da su se određena mesta pomerila, tako da rangiranje uzimajte sa rezervom. Naš cilj trenutno nije da doslovno rangiramo timove kao na tabeli, već da predstavimo najboljih 50 balkanskih klanova trenutno na EU serveru. Nakon završetka serijala, nedeljno ćemo praviti listu nalik tabeli gde ćete moći da vidite napredak ili opadanje u zavisnosti od rezultata.

45. CRNE VRANE – VRANE

vrane

Uvjeti za ulazak u klan su: 1. Posjedovanje programa “discordapp” za komunikaciju je obavezno!! 2. Minimalno tier 8 tenk ili tier 8 artiljerija. 3. Govorno područje EX-YU. 4. Minimalno 18 godina starosti. Još neka dodatna pravila: 1. Svi članovi klana se moraju poštivati. 2. Tko je online za vrijeme CW-a obavezan je doći na klansku i na Discord bez obzira koji tier tenka ima!!! Klan VRANE su osnovane 21. veljače (fberuara) 2013, razlog osnivanja klana je to što su pojedinci iz starog klana zapovjedali i ponašali se kao da smo mi njihovi robovi , tražili su da budemo ‘0-24h’ online šta nismo mogli biti pošto imamo svoje obaveze… Zato smo mi odlučili napraviti svoj klan koji je ISKLJUČIVO ZA DOBRU ZABAVU I DRUŽENJE, a kada se okupimo (trenutno svaku večer) onda igramo klanske i utvrđenja. Za sada igramo samo klanske i utvrđenja. Na globalnoj mapi držimo teritorije, a tenkovi koji su poželjni za klanske i utvrđenja su: Tier 6: cromwell, cromwell B, type 64, t37 Tier 8: IS3, t32,t 54 ltwt, AMX 50 100, ru 251, AMX 13 90, t54 mod 1, IS6,110.

KOMANDIR —> BRUTAL_DOMI

44. JBG 

jbg

JBG je osnovan 2013. godine. Komandir klana je žena i to je nešto što uvek iznenadi nove članove JBG-a. Blame_it_on_yourself je svojim angažovanjem od januara 2016. godine, zajedno sa ostalim komandirima i veteranima u klanu, podigla nivo aktivnoti. Rezultati su počeli da pristižu. Uprkos svemu, akcenat u JBG-u je od početka bilo druženje i dobro zezanje. Članovi JBG-a se druže i privatno, što doprinosi većem osećaju zajedništva u klanu. Smatramo da je upravo druženje jedan od glavnih razloga što toliko dugo postojimo. Najčešće se igra STH i CW. Imali smo i veoma uspešan ESL tim, koji trenutno ne postoji, ali ko zna, možda ga ponovo oformimo. Kroz JBG je prošlo veliki broj igrača i uvek smo se trudili da ostanemo sa svima u dobrom odnosu, pa nam se često dešava da se bivši igrači vraćaju.

KOMANDIR —> blame_it_on_yourself

43. CROneri – -CRO-

croneri

“CROneri” osnovan je 20.11.2012. Od pocetka se gledalo da u klanu prije svega imamo normalne i sto kvalitetnije ljude a tek onda sto bolje igrace. Cilj nam je imati zdravu i normalnu okolinu bez svađa i slicnih gluposti. Naravno da je wot igra i da bi zabava trebala biti prioritet ali isto tako wot je ponekad jako ozbiljna igra koja trazi određenu disciplinu. Bitno je ujedinit te stvari, da se zabavimo a da istovremeno mozemo odigrati ozbiljan i sto kvalitetniji CW-SH. Regrutiramo uvijek, ako smo i puni uvijek ima onih manje aktivnih koje mozemo maknuti iz klana zbog novih i aktivnijih igraca. Clan war nam je bitan i nema logike biti u klanu ako ne zelite igrati CW. Probali smo ali nije islo i zbog prijasnjih losih situacija odlucili smo se za igrace samo sa nasih prostora tj. hrvatske.ne toleriramo vrijeđanje drugih igraca razlicite vjere i nacionalnosti.

KOMANDIR  —> vitozg/SikyZG

42. CRO PIT BULLSCPB

cpb

Prijatelju, moj klan postoji već 5 punih godina osnovan je sa ciljem dobre zajebancije i intenzivnijeg druženja nekolicine prijatelja i kolega s posla, s vremenom su nam se pridruživali uglavnom prijatelji rodbina i istinski zaljubljenici u ovu igru. S vremenom kako su se istraživale desetke narasli su i apetiti za klanskim bitkama, pa se s vremenom uspostavila i dobra strategija za iskrcavanje i zadržavanje teritorija. Naravno kao i u svakom klanu sa početkom ljeta dolazi do osipanja društva i manje aktivnosti zbog ljetovanja i života izvan igre. U jesen kad zahlade dani ekipa se vrati pred monitore i zabava se nastavlja. Pozdravljamo sve istinske zaljubljenike u WOT i ako je netko voljan za suradnju s nama neka se javi. I da, nisam napisao klan je nastao kao isključivo Hrvatski klan. Pozdrav od CRO PIT BULLS-a.

KOMANDIR —> duxinjo

41. Srpski Tenkisti – SRBT

srbt

Klan SRBT (Srpski tenkisti), neobuzdan i živ, sastavljen iz plemenite i mudre građe (stameni momci i đevojke, očevi i majke – prosek godina kao prosečna plata u Srbiji), kao planinski potočić pronalazi sebi put, raste i pronalazi način za opstanak u JungleWot-u.
U jednom trenutku, daleke 2015. godine, zasigurno je nekima izgledao kao sićušni, promrzli vrabac, koji se skvrčio u poluzamrznutoj barici i slomljenih krila brojao svoje poslednje dane. U tim danima zvali su nas SOJ (Srpska oklopna jedinica) i odlukom tadašnjeg komandira, iz samo njemu znanih razloga, ime SOJ počinje da bledi, njegova žila kucavica da se gasi. Taj krucijalni momenat osvestio je, na neki način, mnoge dotadašnje članove. Shvatili smo, da ne bledi samo ime njegovo, nego i sve ono što je utkano u nj, ono pozadinsko, ono što se ne vidi. Ugroženi su bili zajednička igra, poznanstva, bliski odnosi , znači – neka NAŠA poenta Wot –a. Velika seta se osećala tih dana, kao kad se srce na dvoje cepa.
Praktično, nepomirljivim stavom igrača prema novonastaloj situaciji, kao Feniks iz pepela se podiže SRBT.
Okosnicu klana čine njegovi igrači pre svega, koji aktivno učestvuju u svim klanskim aktivnostima i koji imaju razvijenu empatiju jedni prema drugima kao i prema ovoj našoj „maloj društvenoj organizaciji“. Simptomatično tome – oficiri, zamenici komandira i komandir s njima na čelu, imaju sluha za predloge i potrebe svih igrača. Dosadašnja praksa je pokazala da stav prema tome, da od trenutka kada dobiješ privilegiju i postaneš član SRBT-a, automatski deliš ista prava kao i svi drugi igrači koji su ušli pre tebe, omogućava brže ostvarivanje socijalnih konekcija sa ostalim igračima i samim tim utiče na vrednosti kojima se meri timska igra.
Lični i personalni TeamSpeak je praktično i došao kao nagrada za sve ovo gore navedeno, od strane našeg starog igrača i prijatelja, koji je imao način da nam ga omogući i na tome mu hvala.
Na TS – u se kuva sve, od raznih priča i zajebancije iz svakodnevnog života igrača, kulturnih podjebavanja, pa do ozbiljnih planova za klan u budućnosti.
Iznedrili smo trenutnu poziciju, vlasništvo teritorija na globalnoj mapi, upravo zahvaljujući timskom duhu koji zajednički gradimo i u njega ulažemo sebe i svoju igru.
Na našoj Wot stranici, gde su ostavljeni uslovi za ulazak u klan, stoji i moto : „Ne kreći se stranicama kvadrata, ako težiš ka centru kružnice“.
Mi tačno znamo čemu težimo!

To je sve što se tiče našeg drugog teksta. Kako vam se čine ove družine? Da li biste hteli da se pridružite nekome od njih? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje. U sredu nastavljamo sa njihovim pričama, mesta od 40-36.

Srećno na borilištu i GG!

NeLE_PrO 23. 10. 2016.     20:30

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x