SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TOP 50 BALKANSKIH KLANOVA – mesta od 40 do 36 (III tekst)

Pozdrav tenkisti!

Danas nastavljamo  naše predstavljanje top 50 balkanskih klanova i u fokusu će biti mesta od 40 do 36. Ukoliko niste pogledali prethodni tekst, to možete učiniti klikom na ovaj link: http://twb-balkan.com/top-50-balkanskih-klanova-mesta-od-45-do-41ii-tekst/.

NAPOMENA: zbog aktivnosti na globalnoj mapi, od datuma prikupljanja informacija od datuma objavljivanja teksta, moguće je da su se određena mesta pomerila, tako da rangiranje uzimajte sa rezervom. Naš cilj trenutno nije da doslovno rangiramo timove kao na tabeli, već da predstavimo najboljih 50 balkanskih klanova trenutno na EU serveru. Nakon završetka serijala, nedeljno ćemo praviti listu nalik tabeli gde ćete moći da vidite napredak ili opadanje u zavisnosti od rezultata.

40. Nisu želeli da se njihovo ime ovde spominje

39. SRPSKI ORLOVI – SRO

orlovi

SRO-Klan Srpski Orlovi osnovan je 17.07.2015. godine. Razlog osnivanja pre svega, bio je druženje, između ljudi, koji su bili zajedno u nekim od prethodnih klanova, i kao rezultat druženja, prijateljstva, i dobre zabave nastaje klan Srpski Orlovi. Igra iz zabave, svakodnevno druženje na ts-u, kao i povremeno igranje Stronhold-a dovodi do toga da klan, polako napreduje, a samim tim među ljudima se pojavljuje želja za napretkom… Uvođenjem minimalne doze ozbiljnosti, vezano za obaveze klana kao i pravila ponašanja, pojedinci nisu ispratili na odgovarajući način, dosta dobrih igrača napušta klan, među kojima i neki koji su između ostalog i iz ekipe koja je osnovala klan. Dolazi do blagog pada rejtinga klana, teških trenutaka, ali dolazak određenog broja igrača iz klana THEDG (Dark Gunners) na čelu sa komandirkom klana SRO ( Marina89 ) uspostavlja se osnovni red u klanu, i polako, klan dolazi na mesto koje mu po svemu sudeći pripada ( među 500 top klanova na GM). Druženje je i dalje na prvom mestu, s tim što se sada dosta više značaja pridaje CW-u kao i stronholdu. Jedno vreme aktivno se igrao i ESL turnir, ali zbog malih problema smo prekinuli, s tim što sada ponovo okupljamo tim da bi nastavili sa redovnom igrom turnira. Uvek regrutujemo nove članove i svi su dobrodošli, sa željom da se dobro zabave i druže, a naravno i da aktivno igraju CW-SH. Uslovi za ulazak u klan su:

1- obavezno korišćenje TS-a radi komunikacije

2- tenkovi tira VI,VIII I X za igranje utvrđenja, klanskih i timskih borbi

3- obavezno odazivanje na CW-SH ukoliko ste online

4- zabranjeno je bilo kakvo vređanje u klanu na nacionalnoj i verskoj osnovi.

5- ne odazivanje na klanske i stronhold, kao i gore navedeno vređanje rezultuje momentalnim izbacivanjem iz klana.

Ukoliko ispunjavate ove uslove,dodjite i pridruzite nam se! ZA BILO KAKVE INFORMACIJE OBRATITI SE KOMANDIRIMA ILI REGRUTERIMA KLANA! VELIKI POZDRAV OD SRPSKIH ORLOVA

KOMANDIR —> Marina89

38. V-7ER – VALTER

valter

Pozdrav društvo! Klan V-7ER je dio koalicije dobro poznatog klana V-TER. Klan je nastao prije malo vise od 2 godine ali je prolazio kroz turbulentna razdoblja kao i većina balkanskih klanova, mjenjala se imena i zapovjedništva… Dolaskom u koaliciju stvari su se popravile u svemu osim u aktivnom igračkom kadru, tako da regrutiramo stalno. Okupljamo igrače sa EX-YU govornog područja, dobna starost nam je od 16-45, ima i cura 🙂 Od igrača očekujemo da koriste TS i budu aktivni koliko je moguće, javljanje na pozive za CW i SH u slučaju dužeg odsustva iz igre dovoljno je javiti se nekom od zapovjednika. Stronghold nam je na lev10. Uvjeti za ulazak u klan su sljedeći:- Min 2 korisne tier x- Min 1 korisna tier 8- Min wn8 1200+

Zainteresirani smo i za spajanje s nekim drugim klanom slicnih statistika. Za sve ostale informacije javite se na

TS: valtergc.eu ili ingame nekome od zapovjednika.

KOMANDIR —> 53h

37. ZAGOR – ZAGOR

zagor

Pozdravljam i zahvaljujem se za ukazanu čast!

Ovako, krenućemo nekim redoslijedom. Klan ZAGOR je nastao simbolično ili igrom slučaja 1. Aprila 2013 (iz zajebancije neki bi rekli), radi razloga jer smo osjetili potrebu  da bi za razliku iz prijašnjeg klana mogli svesti kvalitetniji način vođenja taktičkih operacija po mapi (što se dokazalo točnim) i bržim punjenjem klanske riznice. ZAGOR nick?! Zašto?! Pa dosta nam je više politike, države, onog-ovog trebalo je nešto što nas je vezalo za bezbrižno djetinstvo! Regrutacija nam je u startu išla na ruku, al kako to kod nas zvuči na Balkanu narodu su potrebne promjene brzo su se neki zasitili pa su otišli u svom smjeru. Prije par mjeseci u jednoj priči sa starješinama smo nešto debatirali da je iz klana ZAGOR nastalo 22 komandira klana, 43 zamjenika i podoficira da se ne broji da sa velikim razlogom možemo reći da smo bili rasadnik oficira! Dolazili su vojnici i odlazili al nitko nije otišao praznih šaka. U kampanjama zadaću smo obavljali više nego odlično. Bili smo se bazirali na par mapa i u tome bili vješti, CW i SH smo vodili isključivo sa planovima u par koraka unaprijed što je dovodilo izvanrednim rezultatima, savez smo radili samo sa jednim klanom a to je bio  R_D Rychlá Divize, češki klan sa kojim smo imali bratske veze. Sa domaćim smo teško ulazili u savez. Kampanjama zadaću smo obavljali više nego odlično. Bili smo se bazirali na par mapa i u tome bili vješti. Gold smo uzimali i djelili po zaslugama i potrebama i nije bilo zamjerki! U klanu nacionalizam se nije osjetio. Danas klan je pomalo u zatišju isključivo su u klanu stariji ljudi pa zivotne potrebe čine svoje pa  su  manje aktivnosti u WoT-u! Plan nam je slijedeći do zime sprovesti neke reforme i pripremiti ljude za nove pobjede. Uslovi za ulazak su na linku od ZAGOR klana! Nadam se da sam nešto uspio reći nešto  nama! Lijep pozdrav od klana ZAGOR!

KOMANDIR —> jastreb78

36. Old Players Crew  – O-P-C

opc

 

Nažalost, nisu nam se javili do dana objavljivanja ovog teksta. S tim u vezi, koristićemo tekst sa profila klana na zvaničnom sajtu Wargaming-a.

U klan mogu ući svi igrači koji su sa područja Balkana raspoloženi za dobru zabavu, druženje i igru!
Sta je sve potrebno da biste postali član našeg klana tj. društva:
– Da ste aktivni igrač i da želite učestvovati u CW
– Balkansko govorno područje ( Srpski, Hrvatski, Bosanski)
– Minimum 3 heavy tenka tier 10 ili 2 artiljerije tier 10
– Posedovanje određenih skilova za tenkove koje vozite
– Instaliran TeamSpeak 3
– Bilo kakvo vređanje na nacionalnoj, verskoj ili rasnoj osnovi neće biti tolerisano!

Ts3 server address : vs30.tserverhq.com:7085

To je sve što se ovog dela naše celokupne priče tiče. Kakva su vaša iskustva sa ovim klanovima? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje.

Srećno na borilištu i GG!

NeLE_PrO    29. 10. 2016. 9:10

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] rubrike Balkanski klanovi, u okviru koje ćemo vam prezentovati Top 30 klanova. Što se tiče ove rubrike, koju vi izuzetno volite, a na osnovu vaših sugestija, odlučili smo da reorganizujemo ovu […]

I am Neo

Drugari, pridruzite nam se u klanu “SRB land” tag#2J9R8VJP , klanu koji je nedavno ispao iz top 200!! bili smo neaktivni preko zime, sad krecemo jako! ko pobedi 3 puta u clan War za redom dobija eldera, za 6 uzastupnih pobeda dobija se Co-leader na dve nedelje ! Uglavnom stariji igraci su u klanu, ali su dobrodosli svi, dobra atmosfera je zagarantovana, aktivnost je obavezna, trenutno limit za ulazak je 2600 trofeja!
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=2J9R8VJP&token=nc3hzdr4&platform=android

trackback

2etching

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x