SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Top 30 klanova Balkana – prezentacija klanova

top 30

Pozdrav tenkisti.  Danas ćemo vas obradovati sa vijestima iz rubrike Balkanski klanovi. Naime, riječ je o reorganizaciji rubrike Balkanski klanovi, u okviru koje ćemo vam prezentovati Top 30 klanova.

Top 30 Balkanskih klanova

Naime, riječ je o reorganizaciji rubrike Balkanski klanovi, u okviru koje ćemo vam prezentovati Top 30 klanova. Što se tiče ove rubrike, koju vi izuzetno volite, a na osnovu vaših sugestija, odlučili smo da reorganizujemo ovu sekciju, koja će se baviti dešavanjima klanova na Balkanu. Da budemo malo precizniji (poput Švedskih TD-ova). Naime, Top 30 klanova će biti rangirano, kako ih zvanični Wargaming rangira, što ćete moći i sami provjeriti ovdje. Pokušaćemo da ispratimo uspone i padove rejtinga samih klanova. Time ćemo omogućiti igračima koji su u potrazi za klanom da imaju uvid u napredak klanova u koje bi išli.

Ovim ćemo afirmisati (nadamo se i stimulisati) sve klanove sa EX-YU prostora da budu još bolji i da pokažu zašto su oni baš taj klan koji će biti vaš izbor. Pokušaćemo da stupimo u kontakt sa svim komandirima istih klanova kako bismo vam prikazali zamisli, ideje, ali i razloge uspona i (ne daj Bože) pada istih. Prezentacija prvog klana stiže vrlo brzo, nakon povratnih informacija iz  komande istih, koji će nam se (nadamo se) javiti u inboxu stranice.  Ako vam se ova ideja sviđa, uprite lajk. Ako vam se ne sviđa, u komentaru pišite sugestije. Srećno  na bojnim poljima, od Malinovke do Prohorovke.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2interpolation

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x