SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Titanfall 2: Izašao prvi gameplay video

Respawn je tokom E3 sajma prikazao najnoviji Titanfall 2 sadržaj, otkrivajući ključne detalje o dolazećoj igri. Imali smo priliku da čujemo informacije o singleplayeru, multiplayeru i dolazećem beta “stress testu”. Sada imamo priliku da vam pokažemo nedavno objavljeni oficijalni gameplay video. Za ljubitelje TF serijala pravo osvježenje kad želite da malo odmorite od online igranja je Singleplayer opcija.

Titanfall2

Nekad u junu nam je prikazan je prvi video koji nam daje uvid u Titanfall 2 kampanju, a igračima pokazuje šta mogu da očekuju od dolazećeg FPS naslova. Respawn je istakao da će kampanja donijeti intimnije iskustvo između pilota i Titana, sa fokusom na dinamičnu povezanost između čovjeka i mašine. Potvrđeno je i šest novih titana, sa novim mogućnostima, a istaknuto je i da će Titanfall 2 imati sve ono što su igrači tražili.

Najavljen je multiplayer “stress test” za PC, PS4 i Xbox One, a oni koji žele da učestvuju u testu mogu se prijaviti preko zvaničnog Titanfall sajta. Titanfall 2 će se na PC-u i konzolama pojaviti 28. oktobra ove godine.

Dok TF2 zvanično ne izađe, pogledajmo i prvi “pravi” gameplay video, a mi ćemo do tad da se zagrijemo starim TF-om:

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x