SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Titan Xp – nova monstruozna nVidina grafička karta

titan

Nvidia nam je spremila novu najjaču grafičku karticu -Titan Xp. Titan Xp se može nazvati kraljem gejminga, jer ono što pruža je zaista iznad svega ostalog.

Titan Xp

Zapravo sam donekle iznenadjen koliko je brzo nVidia sa svojim razvojnim timom napravila ovu kartu. Pre samo par meseci su na tržište plasirali GTX 1080ti. Koja je u tom momentu bila grafička karta broj jedan. Ali, ali nešto što takodje treba upamtiti je da su ove dve kartice dosta slične. GP 102 GPU se nalazi u obe kartice, te stoga imamo i identičnu brzinu radnog takta, istu potošnju, čak imaju i jednakih 12 GB GDDR5X rama. Ali da ne bude da je sve isto osim naziva, Titan Xp ima 3840 Cuda jezgara, što je za 200 – 300 više od prethodnih modela koje je pravila nVidia a da su prikazivani kao najjači. Titn Xp ima protok od 577,7 GB/s, što je za skoro pa 100 više od 1080Ti.

Cena?

Kad pogledate da se na razlikuju previše pitate se da li su i cene slične. Jesu, i jedna i druga grafička kartica su veoma ne pristupačne za prosečnog stanovnika ex-yu regiona. Cena  Titana  je 1200 dolara. Naravno može se poručiti na Nvidinom sajtu. Samo ne znam da li je u to uračunata poštarina  😎

Nama gejmerima ne ostaje ništa druge nego da čekamo na odgovor ostali proizvodjača. I d ase nadamo da će jaka konkurencija naterati nVidiju da spusti malo cene. Jer trenutno Titan Xp je razbio konkurenciju niko nema da ponudi nešto takvo. Nešto tako monstruozno kao što je Titan Xp.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Titan Xp – nova monstruozna nVidina grafička karta […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x