SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

The Wild Bunch ženski eSports tim – za sve dame sa Balkana koje žele da se takmiče

Pozdrav tenkisti!

Sigurno ste čuli za ženski fudbal, žensku košarku i mnoge druge sportove koji su “izvorno” muški (šta god to značilo). E, isto tako i žene igraju tenkove i ostale igre. Što bi rekao Andrija Milošević “Žene prde i muškarci plaču, eto!”, dakle, ravnopravnost polova na nivou.  😎

Kada su u pitanju druge igre i zemlje Evrope, postoje čak lige i kupovi gde je učešće dozvoljeno isključivo ženskim timovima. Po uzoru na to, ekipa The Wild Bunch došla je na ideju na oformi ženski The Wild Bunch tim koji bi okupio najbolje igračice sa prostora celog Balkana (dakle, ne klan, već tim, nezavisno od klana u kojem ste trenutno). Igrači iz TWB-a koji su se ove godine takmičili u najelitnijem takmičenju kada je igra World of Tanks u pitanju pružili bi potrebnu pomoć devojkama kada su u pitanju traninzi i način organizovanja ekipe ukoliko je to potrebno. Ukoliko želite da igrate ESL i druge turnire na vrhunskom nivou, ovo bi mogla da bude jako interesantna stvar za vas. Tako da, dame, ne ustručavajte se da dođete kod nas i zakoračite u svet eSports-a. Svečanost na finalnom turniru Wargaming-a može biti deo i vašeg života. Javite nam se u komentarima ili privatnoj poruci na stranici TWB- Balkan. 

twb-lady

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x