SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

The Wild Bunch igra za Marija – Stream za win!

Pozdrav tenkisti!

Verujem da ste navikli na tenkovske vesti, ali danas sledi jedna drugačija priča – verujemo sa srećnim krajem!

Neki od vas su možda i čuli za Marija, dečka koji se bori sa malignim melanomom IV stepena. Ukoliko niste, evo prilike. Dakle…

“Mario je naš drug, koji boluje od malignog melanoma IV stepena. Jedino rešenje za njegovo izlečenje je TIL terapija u Izraelu.
Imamo još samo malo vremena da sakupimo 190.000 evra za njegovo lečenje – nedostaje nam još 55.000 evra! Znamo da možemo!
Mario je jedan od nas. Neko tvoj. Neko naš.
Ono što možemo jeste da budemo tu jedni za druge.”

Ovo je zvanični tekst koji nam je dostavila fb stranica Pošto život?, koja organizuje prikupljanje sredstava za Marijev oporavak. U akciju su se do sada uključile mnoge poznate ličnosti u našoj zemlji: ekipa filma Jesen samuraja, Sergej Trifunović, hor Viva vox, Saša Kovačević, Tijana Dapčević i mnogi drugi (kao na primer fb stranica Dživdžan zbori). Organizovan je čak i humanitarni turnir u PES-u u Novom Sadu.

The Wild Bunch organizacija se prvi put kolektivno priključuje ovakvoj akciji na taj način da napravimo stream na našem Twitch kanalu (https://www.twitch.tv/thewildbunchgaming) u sredu 23. 11. 2016. godine u trajanju od 17-22h posle čega ćemo podeliti i bonus kodove koje smo dobili za učestvovanje u prošloj WGL gold ligi.

Ideja je sledeća: da mi (ekipa TWB-a koja bude na strimu) i naši gledaoci (dakle vi  😀 ) pošaljemo po barem jednu poruku sa sadržajem 188 na broj 3030 ili uplatite novca po želji (ali ne manje od protivvrednosti iznosa cene jedne sms poruke od 100 dinara) na Marijev paypal račun ili sajt www.gofundme.com  Kada pošaljete poruku ako mozete uzmite screenshot sa telefona i okacite ga u komentar na našu fb stranicu TWB Balkan gde ce biti ovaj post (isto važi i za uplate sa paypal-a i sajta i same donacije tokom strima).  Takođe, bilo bi lepo da lajkujete i šerujete ovaj post da što više ljudi vidi i na taj način, možda, odvoje 100 dinara i pomognu ovom mladom čoveku inače i drugaru jednog od admina našeg sajta i fejsbuk stranica.

Ovom prilikom želimo da pozovemo sve naše drugare da budu tog dana sa nama i da zajedničkim snagama pomognemo jednom mladom čoveku da nastavi svoj život. Pokažimo da i mi tenkisti imamo srca. Ostalo je još malo vremena do roka kada novac treba da bude spreman za njegovu najveću životnu borbu. Kada je bude dobio, okitiće se i on Kolobanovom medaljom!

Mr_Kela će uplatiti na Marijev račun sve donacije koje budu stigle tokom ovih 5 sati strima ili koje dodju ranije a i kasnije a koje su namenjene za Maria a  igrači iz TWB WOT tima će odvojiti po 10e, a spisak ko je sve učestvovao iz TWB tima objavićemo sa samom slikom uplatnice. 

Takođe pozivamo i sve strimere, youtube-ere i admine World of Tanks grupa i stranica sa prostora Balkana da se priključe ovoj akciji i da svojim prisustvom na strimu daju svoj doprinos. Ukoliko želite, javite se mrkeli u igri (mr_Kela) ili na jednu od TWB fb stranica.

Svoju pomoć takođe možete poslati i na sledeći način svakog dana, nezavnisno od našeg strima:

Dinarski: 160-449120-46
Devizni: 00-540-0001638.4
IBAN: RS35160005400001638427

  • Uplatom na Marijev namenski račun:

Dinarski račun: 205-9011005952586-80
Devizni račun: 9031021474911
IBAN: R.S. 352059031021474911860
Komercijalna banka, na ime Mario Jurešić

  • Iz inostranstva:
    PayPal: mario.juresic@fmk.edu.rs

 

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju. Za većinu nas 100 dinara ne znači puno, ali ukoliko bismo svi dali po makar tih 100 dinara, učinili bismo nešto zaista veliko za ovog mladog čoveka.

Pogledajte i video u kome govori Mario Jurešić:

https://www.facebook.com/postozivot/videos/1823776494534367/

Ovo je link zvanične stranice koja prikuplja sredstva za Marijev oporavak: https://www.facebook.com/postozivot/

Srećno na borilištu i vidimo se na stream-u sredu 23. 11. 2016. godine od 17-22h, GG!

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x