SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Text za kod: T110E5 USA tier 10 heavy tenk

T110E5

T110E5 ili kako ga mi zovemo samo E5 razvijen je 1952. godine kao tenk sa moćnijim naoružanjem u poređenju sa M103 ( njegovim prethodnikom sa nivoa TIER 9 ). Ograničenja su postavljena na dimenzionisanje tenka, jer je morao prolaziti kroz uske tunele Bernskih Alpi.

T110E5

Što se same igre tiče, ovo je jedan od najlepših tir deset teških tenkova za igranje, pre svega zbog velike štete po minutu (sa opremom oko 3000), ali i zbog neprobojne kupole, jako brze granate i velike preciznosti kada je u pitanju pucanje na daljinu.

Sam tenk je vrlo popularan kako među novim, tako i među iskusnim igračima, pa ćete ga jako često sretati u tier deset partijama. Što se tiče samih karakteristika tenka, prosečna šteta mu je 400, sa granatom HE 515, penetracija 258, sa zlatnom granatom 340, preciznost oko 0,34 (zavisi od toga kakvu posadu imate i koju ste opremu odabrali).

Zbog svoje gotovo neprobojne kupole, ovo je možda i najbolji teških tenk za novije igrače, jer ćete blokirati štete značajno više nego sa bilo kojim drugim teškim tenkom. Naučiti da izvirujete samo kupolom. Zbog veoma brze granate lako ćete pogađati  i najbrže tenkove u pokretu. A zbog velike štete po minuti moći ćete da pravite pristojnu štetu po partiji.

Mobilnost

Što se mobilnosti tenka tiče, ide maksimalno 37km/h. Ima sasvim zadovoljavajuć motor, pa će tu brzinu razviti za jako kratko vreme. Ta mobilnost će vam omogućiti da lako menjate lokacije po mapi, pa ćete samim tim napraviti i više štete.

Od opreme preporučujemo: vertikalni stabilizator, nabijač i ventilaciju. Ako imate slabu posadu, verovatno je bolja kombinacija da umjesto vertikalnog stabilizatora brže nišanjenje.

A što se tiče potrošnog materijala preporučujemo kolu, popravke I prvu pomoć !!

Za kraj možemo samo dodati da je ovaj tenk vrlo efikasan u borbama. I da će te često naći snimke na kojima ovaj tenk pravi i po 10 hiljada štete. Retki su igrači koji ne uživaju vozeći ovaj tenk.

Text napisao: Tarik Ibrica


Ukoliko i vi imate zelju da osvojite bonus kod sve sto treba je da napisete text o teskom tenku. Vise o tome procitajte ovde.

Tekstove slati na TWB.eSports@gmail.com

A možete i poslati putem kontakt forme na našim sajtovima: TWB Balkan i TWB Gaming.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2dweller

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x