SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Terraria novi update donosi neke novine

Igrači igara na Steam-u često i ne obrate pažnju koje od igara im se apdejtuju. Ovom prilikom obaveštavamo fanove Teraria igre da im se spremio novi patch koji ima par novosti.

Sandbox igre su dosta popularneu današnje vreme jer igračima dozvoljavajusve tj da rade šta god žele, bez nekog određenog cilja.

Terraria je 2D igra sandbox indie avantura koja ima ogroman sadržaj kao i odličnu mehaniku i zanimljiv gameplay. Pored mogućnosti koje viđamo često u drugim igrama, Terraria ima dosta unikatnih sadržaja, sistema i mehanike, koje su pravo osveženje a pored toga i dosta interesantne.

Iako je svet od kvadratića ova igra od kako se pojavila pa do danas ima veliki broj pristalica i fanova koji je prate iz dana u dan. Upravo je izašao i novi apdejt koji donosi neke novine u samoj igri i ćini je zanimljivijom.

Jedna od tih je i peščana oluja koja se može pojaviti iznanada i na taj način Vas ometi u misiji.Glavne alate : mač, kramp, sekira i čekić koji su vam u igri neophodni sada će te dodati i naočare kojima kada ih iskraftujete moći če te da se lakše krečete kroz mečavu od peska

Takođe toplotni efekat distorzije dodat tako da igra poprima sva obeležja u kojima se igra.

Pa srećno

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x