SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Team Swift – deli nalog – budi banovan iz Gold lige!

Team Swift

Team Swift je izbačen iz Wargaming Gold lige! Zašto? Zbog deljenja naloga. Svi znamo da je jedno od najvažnijih pravila koje Wargaming postavlja pred igrače zabrana deljenja jednog naloga. Bili smo svedoci banovanja igrača na ruskom serveru zbog deljenja naloga u toku kampanja i globalnih mapa. Pričalo se da to “ne važi” na EU serveru. Mislim da se Team Swift neće složiti sa tim.

Kako je istakao Wargaming, više igrača igralo je na nalogu jednog od članova ekipe Team Swift. Zbog toga, ova ekipa je prekršila pravilo 6.3.2 ESL pravila (puna pravila pročitajte ovde).

Team Swift – koje su posledice?

Zbog kršenja ovog pravila, momentalno su isključeni iz daljeg takmičenja druge sezone Wargaming Gold lige, a suspenzija se odnosi na sledeću sezonu – Sezona I i II 2017/2018. Što znači, nema gold lige pre 2019. godine za ovaj tim. Svi njihovi rezultati su poništeni, a preostali mečevi su otkazani.

Ovim gestom, Wargaming je svakako pokazao da nikoga neće štedeti kada je u pitanju kršenje pravila. Prema tome, takođe želimo još jednom da skrenemo pažnju i na zabranjene modove zbog kojih možete dobiti zabranu igranja. Listu možete pogledati ovde.

Mene lično zanima da li će kazne dobiti i igrači koji su igrali na nalogu igrača iz kažnjene ekipe. U svakom slučaju, značajno je primetiti da Wargaming aktivno radi na ostavrivanju jednakih prava. I posebno je važno da ne postoji izuzetak. Nema veže ukoliko si profesionalni igrač ili samo ubijaš vreme igrom. Pravila su pravila. I kazna će stići pre ili kasnije. S tim u vezi, pamet u glavu i recite ne modovima ili ostalim načinima kršenja pravila.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] WG nema milosti za delenje i trgovinu sa nalozima. […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x