SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Team Speak 3 – BOOKMARK

Pozdrav svim gejmerima i dobro dosli u nas Team Speak 3 tutorial. U ovom tekstu govorimo i objasnjavamo kako napraviti TS3 bookmark, tj. kako namestiti da se prilikom pokretanja Team Speak-a automatski logujemo u zeljenu sobu.

Team Speak 3 – automatsko logovanje u zeljenu sobu

Da biste napravili bookmark potrebne su vam tri stvari:

  • Team Speak 3
  • Dobra volja
  • i da odgledate video

Napraviti bookmark je nesto sto moze dijete od 5 godina, ako ne i mladje, a to shvatite kada vidite kako se to radi. Ako se soba na team speak-u naseg klana npr. u World of Tanks nalazi na TS3 serveru gdje ima 10..50..1000 soba, svi se nerviramo, a i ja sam, da svaki put kada udjemo na TS moramo da trazimo u moru tih soba, sobu naseg klana. Nije jednostavno u tekstu to objasniti, zato sam napravio video za potrebe ovog teksta i tutorijala. Nadam se da ce vam ovaj tutorijal pomoci.

Pogledajte video kako napraviti TS3 bookmark

Ako vas zanima kako aktivirati bonus kod za world of tanks pogledajte tekst i video i o tome!

Gaming is not a crime!

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] na TS3 morate da trazite sobu vaseg klana? Tome je dosao kraj. Pogledajte kako sve to zaobici i automatski se logovati u zeljenu sobu na Team Speak […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x