SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Tankfest 2017 – Turnir 3vs3 Tier 8

tankfest 2017 turnir

Kao što znate Tankfest je dogadjaj koji se održava jednom godišnje u Bovingtonu.  Tankfest okuplja najbolje što tenkovi imaju da ponude. Ili makar ono što su imali. Jer se na Tankfestu pojavljuju tenkovi koji su stari i po 100 godina. Neki su jedini preostali primerci svoje vrste, svog modela.

Tankfest 2017

Zaludjenicima u tenkove Tankfest služi i za nadmetanje. WG organizuje turnir za sve stanovnike Republike Irske i Ujedinjnog Kraljevstva. Nažalost svi članovi tima moraju da imaju prebivalište tamo. Učesnici na turniru će igrati tier 8 tenkove u formi 3vs3 i 4 najbolja tima će se naći na završnici na Tankfestu. Gde će se održati završnica turnira. A zamislite samo da se takmičite pored tenkova koji su se koristili u drugom svetskom ratu. I to u operativnm stanju.

U Bovingtonu se nalazi muzej tenkova, a kako izgleda iznutra možete pogledati na linku.

A kako ceo dogadjaj izgleda možete videti u sledećem videu:

Ove godine će u muzeju biti najviše fokusirana Tigar kolekcija. Kažu da se spremimo da nam um eksplodira. Znam da će mali broj a možda i da niko neće otiči na Tankfest i da umesto pripremanja mozga za eksploziju, da ćemo spremiti nešto za grickanje i nešto da zalijemo  😎 I da uživamo u strimu. Ceo dogadjaj traje 2 dana: 24. i 25. Maj.

Zabavite se na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x