SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Taktike mapa – Stepe – svi tenkovi

Pozdrav tenkisti 🙂

Nastavljamo naš novi serijal Taktike mapa došli smo do mape Stepe, jedne otvorenije mape. Prvo ćemo krenuti od lakih tenkova, pošto je mnogo otvorena mapa ima dosta lepih mesta za spotanje. Na južnoj strani laki tenk bi mogao da dodje na E7 malo je ofanzivnije ali ako uspe da se dodje do E7 imate dobar zaklon i savršen spot, i  mogli još na F4 i F5 ali ko opreznije tu igra jer je tu mnogo lovaca na snajpu.

5bh1OLA

Što se tiče severne strane možete što pre otići na D9 i takođe na sredinu mape E4 i E5 i morate mnogo da pazite na lovce. Lovci tenkova na južnoj strani mogu da se postave kod stena sto su malo ispred baze a to su H4, H5 i G8 a na severnoj strani isto malo ispred baze D3, D6. Sledeći su teški tenkovi, uglavnom sa obe strane teškaši bi trebalo da idu na 1, 2 liniju i tu se održava bitka teškaša ;). Artiljerije mogu na K4, K5, K8 i K0 na južnoj strani a na suprotnoj strani A3, A4 i A8. Srednji tenkovi bi išli linijom 9 i 0 i to važi za obe strane na liniji 9 i 0 bi mogli da im se pridruže možda neki teškaš ali u pozadini i lovac u pozadini. To je to što se tiče mape Stepe i uskoro ćemo da uradimo sledeću mapu. Taktike ove mape možete detaljno pogledati ispod.

Srećno ljudi u randomu i možda se nekad i sretnemo 😉.

Budite u toku na našim fb stranicama:

twb balkan —>https://www.facebook.com/TWB.Balkan/?fref=ts

twb gaming —>https://www.facebook.com/TWB.eSports/?fref=ts

i na twitch kanalu gde možete nekad neki strim pogledati pa možda nešto i naučite 🙂 —

—> https://www.twitch.tv/thewildbunchgaming/profile

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x