SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Taktike mapa – Prohorovka – svi tenkovi

Pozdrav tenkisti!

Nastavljamo da vam dajemo predloge kako se koje mape igraju u zavisnosti koju klasu tenka vozite. Sledeća mapa je Prohorovka. Ova mapa je po meni najbolja za lake tenkove i za artiljerije, nego da ne dužimo dugo nego da krenemo. Prvo krećemo sa severne strane ako vozite laki tenk po meni najbolja opcija je da idete na E1 naravno ako iza sebe imate dobru podršku. Ima još opcija za lake tenkove a to su da se vozate na linije E3, E4, E5 i E6. Ako su ta mesta zauzeta i ima dosta spotera možete otići na brdo da spotate takođe. Ako ste na južnoj strani a isto vozite laki tenk isto se vozate F linijama:3, 4, 5 i 6. Možete stati u žbun na H1. Sa lakim tenkovima smo završili, prelazimo na lovce. Na severnoj strani lovci tenkova bi mogli da se uštekaju na B1 – B2 ili čak na B6 ali tu će vas lako spotati preporučio bih tu da idete samo ako nema artija. Možete ići i na A0 da snajpate brdo gde uvek bude mesa :). A sada južna strana tu se štekate J, K – 1, 2 takođe možete na prugu J7.Screenshot_3

Došli smo do srednjih tenkova sa njima je slično za obe strane, možete da pušate 1, 2 liniju ili da se napucavate na sredini mape sa protivnicima. Teški tenkovi sa njima na obe strane možete ići na brdo a takođe severna strana na E6 a južna na F6 i ako je vaš tim zauzeo brdo lagano idete u grad. Artiljerije severna strana A1, 2 ili A0, južna strana K1, 2 K8 a možete otići čak na H0. Ove savete na Prohorovki možete pogledati detaljno ispod.

Nadam se da smo vam pomogli oko ove mape i da će vam biti lakše igrati na njoj posle ovih saveta do sledećih saveta za mape srećno na bojnim poljima i GG ;).

Pratite nas na našoj balkanskoj fb stranici —> https://www.facebook.com/TWB.Balkan/?fref=ts

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x