SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Taktike mapa – Litica – svi tenkovi

Pozdrav tenkisti!

Nastavljamo naš serijal taktike mapa a došli smo do mape Litica. Prvo krećemo od lakih tenkova, preporuka za njih je da probaju da zauzmu brdo i ako zauzmu to je velika prednost za taj tim. Druga opcija za laki tenk je da prođe 2 linijom i samim tim će da spota tenkove koji se štekaju na D i C 1,2 i laki tenk se obavezno penje na E3 ili F3 nikako ne sme pravo da produži.

Srednji tenkovi imaju dosta opcija ali najbolje je da idu na F ili E 4, 5, 6 i 7 u zavisnosti sa koje ste strane baze i tu je glavna bitka srednjih tenkova. Brži srednji tenkovi mogu takođe da probaju da zauzmu brdo a oklopniji mogu da idu desno da pomažu teškašima. Teški tenkovi kao što sam i napomenuo idu desno a neki mogu da stanu na snajp i da LOVE srednje i lake tenkove a to je na C5 (severna) ili G5 (južna strana). Lovci tenkova imaju mnogo dobre štekove. Severna strana mogu da se uštekaju iza kućica na C1 i C2 ili da dodju malo bliže na E2 i da čekaju da neki brži tenk prođe na brdo što se obično i desi. Na južnoj strani lovci mogu na J1, H1 i G2. Na kraju su nam ostale artiljerije one mogu na A1, A5 i A6 – severna strana a na južnoj na K1, K5. Ako imaju dobru podršku od teškaša desno mogu artiljerija čak da odu na K6, 7 i 8.

Screenshot_1

Javite nam ljudi da li vam se sviđa ovaj serijal,da li vam je pomoglo ovo vezano za neku mapu? Dodajte nešto ako mislite da fali. Ne zaboravite da nas pratite na našem twitch kanalu —> https://www.twitch.tv/thewildbunchgaming <—  pogledajte po neki strim kako mr_Kela igra :).  Srećno tenkisti u randomu 😉 i GG!!!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x