SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Taktike mapa – Lejkvil – svi tenkovi

Pozdrav tenkisti!

Sledeća mapa na kojoj ćemo da vam predložimo u zavisnosti koju klasu tenka vozite je Lejkvil! Ova mapa ima 3 puta: 1,2 liniju centralni put i grad :)! Laki tenkovi E2 (sever) F2 (jug) ili da odu na D4,E5 ili F4 u zavisnosti sa koje ste strane. Sa lakim tenkom možete otici i na C6,7 (sever) i H6,7 (jug). Srednji tenkovi mogu da idu u grad da pružaju podršku teškašima. Mogu otići iza lakih tenkova na 1,2 liniju takođe ali tu moraju da se čuva od artiljerija! Lovci tenkova J2, J4, i ako ste brži lovac K7,8 pa onda možete i u grad otići da pri pomognete teškašima ako je leva strana čista, to je bila južna strana. Na severu B1, C2, B4, A8 (ako ste brzi). Teški tenkovi kao što smo ih već i pomenu idu u GRAD! Ostale su nam artiljerije jug: K1,2,3,4 a možete o na K0 jeste rizično ali ako je dosta igraca iz vašeg tima otišlo u grad što da ne!? A na severnoj strani: A2,3,4 a isto možete i na A8 (rizicno).

 

Kako vam se čine predlozi za ovu mapu, da li bi nešto promenili? Napišite nam u komentaru i budite u toku na našoj TWB Gaming stranici —> http://www.twb-gaming.com/

Do sledeće epizode srećno na bojištima i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x