SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

T26E5 Patriot u prodaji na NA serveru

Pozdrav tenkisti!

Pre nekoga vremena pisali smo vam o novom američkom tier 8 premijum teškom tenku T26E5 Patriot. Okarakterisali smo ga kao spoj Pershing-a i T32, jer mobilnost, vatrenu moć i oklop kompenzuje tako da odgovara svim ljudima koji vole da igraju američku granu teškaša. Ukoliko niste videli naš članak, a zanima vas da vidite kakvo će ovo čudo biti, pročitajte ovde: http://twb-balkan.com/t26e5-supertest-update-novi-tier-8-premijum-americki-teski-tenk/

t26

S tim u vezi, prvi ljudi koji će imati prilike da ga provozaju i uvere se koliko je ovo zapravo moćan tenk biće upravo Amerikanci, jer je od danas, 22. 10. 2016. godine dostupan u premijum prodavnici na NA serveru i to sa specijalnom kamuflažom. Trenutno će biti u prodaji samo u okviru vikend specijala, ali verujemo da će veoma brzo postati i regularni tier 8 premijum tenk koji se može kupiti kada god se za to skupe sredstva. Kada će doći na EU i ostale servere i da li će imati specijalnu kamuflažu kao na NA to još uvek nije poznato, jer je čak i na NA došao kao potpuno iznenađenje. Nadamo se uskoro!

Srećno na borilištu i GG!

Miloshans  22. 10. 2016.  8:40

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x