SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Sveži DLC-ovi iz EA games

Još svežih DLC-ova nam stiže ovaj put it EA games.Sa datumom izlaska, EA je također izbacio i novi gameplay trailer u kojem se prikazuje novi DLC, kao i novi Battle Station.

Zvezda smrti i borba oko nje je uvek bila interesantna kako u filmovima tako i u video igrama serijala Star Wars. Borba se odvija oko ali i unutar nje. Osnovni zadatak pobunjenika je da unište ovu imperatorsku silu kako znaju i umeju.

Bossk i Chewbacca će se takođe pridružiti igri kao dva nova heroja.

Chewbacca  ima Multi-Bolts i Mighty Roar, dok Bossk oružje tipa Micro-Grenades i instinkt predatora.

Season Pass okuplja sve DLC pakete za Battlefront i biće na raspolaganju oko dva nedelje.

Prvi će trajati od 19. do 21.8. dok je drugi bio od 12. i 18.9.

Naravno, u ovim periodima će moći da igraju samo vlasnici izvorne vanila verzije Star Wars online pucačine koji su ujedno i pretplatnici na Xbox-u ,Live Gold ili PS-u . Za igrače PC-ja ne treba pretplata na nikakvu uslugu da besplatno isprobaju posljednji Star Wars Battlefront DLC.

Kako saznajemo SW dobija i veliku ekspanziju. U vezanim viestima, ovih smo dana saznali kako će najnovija Star Wars igra uskoro dobiti i Rogue One a u pripremi je i Star Wars Battlefront 2.

Skirmish će imati različite nivoe težine i podržava dva postojeća moda, Walker Assault i Fighter Squadron.

Star Wars Battlefront će takođe uskoro dobiti besplatne evente kao što su Hutt Contracts, login nagrade te besplatni triali Bespin ekspanzije.

I dok Death Star DLC još uvijek nema službeni datum izlaska, EA je otkrio kako ga možemo očekivati u ovog meseca. Ova ekspanzija će igru proširiti s novim zemljanim i vazdušnim mapama, oružima i Star kartama, ali i dva dodatna heroja.

Više informacija očekujemo uskoro.

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x