SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Supertest update – vrh stabla švedskih lovaca – tier 8 udes 03

Pozdrav tenksiti!

Na supertest serveru pojavili su se tier 8-9-10 lovci tenkova nove švedske nacije. Ukoliko ste se pitali kakvi će biti švedski lovci, imamo odgovor za vas. Ovim i u još dva naredna teksta, predstavićemo vam ova vozila i uporedićemo ih sa njihovom glavnom konkurencijom trenutnih vozila istog tier-a koje možete  voziti u World of Tanks-u. Za početak, tier 8 lovac, UDES 03.

1

Ovo vozilo predstavljaće jedan logičan nastavak celokupne linije u pogledu svih karakteristika, kako izgledom, tako i u pogledu vatrene moći i načina na koji se ona koristi. Upoređivaćemo ga sa direktnim konkurentima, a budući da mu je oklop 20/20-20, dakle upoređivaćemo ga sa kartonskim kutijama 🙂 (RHM, Kanonenjadgpanzer, Charioteer i Rheinmetall Skorpion).

Sa svojih mučenih 992 HP-a (imajte na umu da je ovo još uvek faza supertesta i da se sve ovo može menjati) ubedljivo je najranjiviji. U odnosu na ostale, čak i britanska kutija (Charioteer) je jači za čitavih 58 HP-a. Ipak, motor od 730 konja za vozilo od svega 20,5 tona daćemu impresivnu vrednost od čak 35,5 konja po toni (CDC ima 35,58 pa vi vidite koliko će ovo čudo brzo ubrzavati) i to će rezultirati maksimalnom brzinom od 75 km/h, kako napred tako i unazad…da, u rikverc 75 km/h. 🙂 Okretanje trupa biće 28 stepeni po sekundi, što je dosta lošije u odnosu na sve ostale tenkove koji spadaju u kategoriju papirnih lovaca u tier-u 8. Primera radi, Rheinmetall Skorpion ima 30 stepeni po sekundi. Dakle, UDES 03 neće biti baš naročito okretan, lako ćete ga flenkovati, ali prvo morate da ga stignete he he. 😎 Otpor na različitim podlogama od 1,3/1,4/2,4 nešto je veći nego kod ostalih tenkova sa kojima ga upoređujemo, ali je razlika u brzini i raspodeli snage ipak dominantna i tu neće biti nikakvih problema. Vidokrug od 370 metara je izuzetno dobar i zajedno sa britanskom kutijom deli prvo mesto u odnosu na ostale.

2

Ipak, ono što nas naravno najviše iteresuje kod tier 8 lovaca jeste TOPINA! 🙂 10,5 cm strv 103 L/51 mašina sa 288/390/53mm probojnosti (da, premijum municija od 390mm na tier 8 TD-u…joj ala će da boli) i alfa štetom od 390 HP-a biće fabrika DPM-a. U poređenju sa ostalim tenkovima iz ove kategorije, probojnost je za klasu bolja (jedino je blizu Charioteer sa 268mm) koji je ujedno i sa ukupnom štetom po minuti od 2,416 najbliži UDES 03 koji bi trebalo da ima moćnih 2,507 (bez opreme i dobre posade). Nišanjenje od 3 sekunde je najlošije u odnosu na ostale tenkove iz ove grupe (RHM 2,59, Skorpion 2,01, Kanjagd. 1,73 i Charioteer 2.30). Sa druge strane, preciznost (disperzija na 100 metara) je 0.3 što je najbolja vrednost u poređenju sa ostalim kartonskim kutijama. Dakle, jedna stvar kompenzuje drugu, fer i pošteno.

Kakve su vaše impresije ovim čudom? Šta mislite, kako će se ponašati na terenu? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2dauntless

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x