SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Supertest update – Izmene na mapi Plzen

Pozdrav tenkisti!

Na supertestu se intenzivno radi na poboljšanju mapa. Naš tajni agent na ruskom terenu nam toliko novina donosi da jedva uspevamo da vam prenesemo sve. 🙂 Ovoga puta prenosima vam vesti u vezi sa izmenama koje se predviđaju na mapi Plzen. Kada se pojavila u igri, mnogi igrači su imali ozbiljnih problema da je igraju na pravi način, jer se sve na kraju svodilo (i dalje se svodi) na to da tim koji dobije hangare dobija partiju, jer se CAP zona sa obe strane na veoma dobar način može braniti iz nižeg dela mape zbog odličnih hull down pozicija. S tim u vezi, osnovna svrha izmene ove mape odnosi se pre svega na poboljšanje samog toka borbe na njoj za sve klase tenkova, s obzirom na činjenicu da je uloga lakih tenkova na ovoj mapi prilično ograničena.

plzen

Šta nam donose izmene na mapi Plzen? Pa, prva promena odnosiće se na veličinu same mape. Naime, ona će biti promenjena sa 800 x 800 na 1000 x 1000. Zbog dodatnog prostora koji će se stvoriti biće redizajniran otvoreni deo mape na istočnom delu mape, takozvana “Zelenika”. Promene će podrazumevati postavljanje raznovrsnijeg pejsaža koji će obuhvatati dosta žbunja i mesta na kojima će laki tenkovi dobiti pravu funkciju. Brdašca će biti redukovana i izvesnoj meri. Druga promena odnosiće se na promene u zapadnom delu mape, u hangarima. Promene će se zasnivati na promenama 1-3 linije na mapi – biće dodata još jedna zgrada koja će redukovati uticaj trenutnih hangara na ishod borbe.

plzen3 plzen2
plzen1 plzen4

Koja su vaša mišljenja o ovim promenama? Da li će značajno uticati na razvoj igre? Recite nam u komentarima. 🙂

 

Srećno na borilištu i GG!

 

IZVOR: http://wot-news.com

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x