SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Supertest Update – 3 varijante izmena na mapi Plzen

Pozdrav tenkisti!

Pre izvesnog vremena pisali smo vam o promenama koje će se desiti na mapi Plzen. Supertest je u naprednoj fazi i evo novih stvari koje se testiraju u vezi sa ovom mapom.

Trenutno se testiraju tri varijante koje dolaze u obzir kada je promena ove mape u pitanju. U svakoj od njih, mapa je povećana na 1000 * 1000 u želji da se promeni trenutni odnos igre u odnosima otvorenog dela mape i hangara. Trenutni cilj ovih promena jeste da se izabere najbolja opcija koja će doneti bolju mogućnost igre na otvorenom delu mape.

Varijanta sa mostom

Promene će biti načinjene u želji da se poveća zainteresovanost za igru na otvorenom delu mape.

 • Dva glavna brda. Na njima se nalaze žbunovi koji će vam omogućiti da radite svoj posao skauta onako kako treba i time omogućite tenkovima iz druge i treće linije da rade svoj posao.
 • Pozicije za snajp. Pozicije za pucanje iz daljine tako da mogu da podržavaju saigrače.
 • Bitka na dva nivoa. Most i reka dele otvoreni deo mape na dva dela i promena reljefa uslovljava i dva nivoa na kojima se može odvijati bitka.
 • Defanzivne pozicije na uglovima kod hangara. Postojaće mali objekti koji će tenkovima na tim mestima pružiti zaštitu i mogućnost da utiču na razvoj bitke na otvorenom delu mape.
 • Skrovište za jurišne tenkove. Nekoliko skrovišta koje pruža reljef pružiće mogućnost za skrivanje i dalji napad.
 • Proširenje urbane površine. Zauzimanje ovih mesta pružiće otpor akcijama koje protivnik pokušava da sprovede u delo i pritom ćete ostati skriveni na poziciji 1 (vidi sliku dole).

1

Verzija sa HDD

Ovaj prototip izgleda slično ostalima koji su već bili testirani. U ovoj veriji mape, dodate su mogućnosti za napad sa boka. Smatra se za najdinamičniju od svih verzija. U tekstu Rusi navode iste osobine kao i u prethodnoj verziji, a evo i slike. Možemo videti da je reka potpuno obrisana sa mape.

14962234_10208178936775200_1710799291_n

Varijanta sa rekom

Veruje se da ova varijanta pruža najraznovrsnije opcije borbe. Ima više bitnijih strateških tačaka oko kojih se treba voditi borba i koja mogu pružiti znatnu prednost u otvorenom delu mape.

 • Dva glavna brda. Na njima se nalaze žbunovi koji će vam omogućiti da radite svoj posao skauta onako kako treba i time omogućite tenkovima iz druge i treće linije da rade svoj posao.
 • Pozicije za snajp. Pozicije za pucanje iz daljine tako da mogu da podržavaju saigrače.
 • Reka. Korito reke pokriva vas od vatre neprijatelja iz daljine i može se koristiti kao sredstvo za manevar u napadu na protivnika.
 • Brdo. Stateški važno mesto za otvoreni deo mape. Njegovo zauzimanje je prilično riskantno, ali zauzimanje istog pruža dobru kontrolu nad protivničkim timom.
 • Dodatna mesta za tenkove za PT-ACS. Alternativna pozicija na 1 (vidi sliku). Može biti korišćena za kontrolu korita reke ili kao rezervni položaj nakon gubitka kontrole nad brdom.

3

Videćemo šta će naši supertesteri zaključiti nakon tekstiranja ovih varijanti izmena mape Plzen. Nama ostaje da sačekamo rezultate i konačno dočekamo da se pristup igri na ovoj mapi promeni, jer je trenutno jako predvidljiva i mnogim igračima nije baš omiljena.

Srećno na borilištu i GG!

Miloshans       3. 11. 2016.   11:25

 

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x