SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Super-test – Stridsvagn m/42

Pozdrav tenkisti!

Kao šte ste verovatno već imali prilike da čujete, super-test je u toku i testiraju se nova vozila i mape. Wargaming je odlučio da sa nama podeli nekoliko slika novog, švedskog tenka koji će nam stići u narednim mesecima. Reč je o Stridsvagn m/42, švedskom vozilu koje pripada klasi srednjih tenkova. Proizvela ga je švedska kompanija AB Landsverk i bio je prvi švedski tenk koji je posedovao 75mm L/34 top. Ušao je u službu u novembru 1941. godine i zahvaljujući svom modernom dizajnu bio je sasvim dobro zaštićen i veoma mobilan. Ukupan broj proizvedenih vozila ovog tipa bio je 282, a zbog neutralnosti Švedske u toku Drugog svetskog rata, “nažalost” nije bio korišćen u bitkama i, s tim u vezi, ne postoje borbeni zapisi.

[fliiby]https://flii.by/file/27uyw2wwhp5/[/fliiby]

strv2 strv3 strvm42_2 strvm42_4 strvm42_5 strvm42_6 strvm42_7

Kako vam se prema slikama čini Strv m/42? Da li imate želju da ga isprobate u World of Tanks-u čim dospe u vaše garaže? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje sa drugima.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x