SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Strimeri

Strimeri! Veoma dobar način da unapredite svoju igru. Gledajući druge, unapređujete sebe.

Na ovoj stranici našeg sajta možete na najlakši način pronaći put do vaših omiljenih strimera. Ili, ukoliko nikada niste gledali stream uživo na website-u Twitch, upravo ovde možete pronaći nekoga ko bi odgovarao vašim afinitetima igre.

Strimeri sa EU servera

QuickyBaby – UK

qb

Twitch kanal: twitch.tv/quickybaby

QuickyBaby je jedan od najpoznatijih igrača WoT-a. Već dugi niz godina i jedan je od najzaslužnijih za razvoj i rasprostranjenost World of Tanks igre. Mnogi od nas su upravo zahvaljujući njegovim snimcima shvatili ovu igru daleko ozbiljnije nego što je to bio slučaj kada smo tek započeli našu pustolovinu. Pored Twitch kanala, preporučujemo vam da pogledate i njegov youtube kanal na kome možete pronaći pregršt korisnih saveta u vezi sa igrom World of Tanks.

 

 DezGamez – Estonija

dg

 https://www.twitch.tv/dezgamez
DezGamez je jedan od strimera koje ćete jedva čekati da gledate ponovo. Poseduje visok nivo znanja o igri, ali posebna vrlina ovog strimera je što na vrlo zanimljiv način komentariše svoju i igru drugih igrača. Ko voli malo dobrog sarkazma, DezGamez je pravi čovek za njega. Omiljeni tenkovi su mu FV 215b (183) i FV 215b, pa vi vidite. 🙂 Pored twitch kanala, možete ga (dosta češće) gledati i na njegovom youtube kanalu.

asdasdasdasdasd

Aging Jedi – UK

aj

Evo i linka do njegovog naloga na youtube-u

https://www.youtube.com/user/AgingJedi

Aging Jedi je jedan od likova koji ne prikazuje svoje svoj materijal na Twitch-u, već isklučivo na youtube-u. U njegovim video snimcima možete pronaći kvalitetan balans smešnih i ozbiljnih snimaka. Njihov cilj je da pokažu pravilnu taktičku postavku i kako da svoj tenk iskoristite najbolje moguće. Video snimci koji se nalaze na njegovom kanalu uvek poseduju glasovni komentar. Njegov britanski engleski vam može mnogo pomoći u učenju engleskog jezika. Izgovor reči  je odličan i nećete imati problema sa razumevanjem, za razliku od nekih drugih igrača koji nastoje da komentarišu video snimke na svojim kanalima.

Sir Havoc – UK

hv

Evo i linka do njegovog Twitch naloga:

https://www.twitch.tv/sirhavoc09

Ukoliko volite težak kentski britanski dijalekat i kvalitetan sadržaj vezan za World of Tanks igru, Sir Havoc je pravi čovek za vas. Na Twitch-u uglavnom igra u vodu sa svojim drugarima, tako da je zabava na visokom nivou. Sa druge strane, ozbiljnost u njegovim video snimcima na youtube kanalu  predstavlja pravi izvor jako korisnih saveta o tome kako igra funkcioniše i kako treba pristupati određenim tenkovima, mapama itd. Sir Havoc je poznat po tome što često voli da pauzira snimak i do detalja objasni šta se odigrava na mapi u datom trenutku i, s tim u vezi, ukoliko imate dovojno strpljenja i želje da naučite i shvatite greške i dobre poteze koje drugi igrači prave, ovo je pravo mesto za vas. Obožava igru sa lakim tenkovima, pogotovo sa ruskim MT-25, tako da ukoliko želite da popravite vašu igru sa lakim tenkovima, uputstva koje možete videti kod Sir Havoc-a u mnogome će vam pomoći da unapredite vašu igru kada su laki tenkovi u pitanju.

 

Jove (Virtus.Pro) – Rusija

jove

Evo i linka do njegovog Twitch kanala:

https://www.twitch.tv/thejove

Ukoliko razumete ruski jezik Jove je jedan od strimera koje morate zapratiti. Njegov youtube kanal prati gotovo 2.500.000 (da, da, dva i po miliona) ljudi, a ukupan broj pregleda iznosi preko 624.244.000. Nagrađivan je od strane Youtube-a za broj pratilaca i gledanost, a ukupan iznos golda koji je podelio do sada prelazi cifru od 3 MILIONA (dobijenih od sponzora), ne računajući ostale poklone, tako da i ko ne zna ruski, načiće ga.  😎 Njegov akcenat je takođe stavljen na youtube kao platformu za postavljanje snimaka, ali ga ima i na twitch-u prilično redovno. U svakom slučaju očekujte dobar i kvalitetan sadržaj.

 

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch