SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Stridsvagn 74 – recenzija čitalaca – Text za kod!

Stridsvagn 74 strv 74

Evo kao što ste tražili u klipu, omiljeni medium tenk, ja Vam predstavljam Stridsvagn 74,takozvanog „lenjog strvinara“.

Stridsvagn 74

Svedjanin 6 tir medium, meni zapao za oko i za iigru. Modernog  dizajna, izuzetno dobrih karakteristika. Savršena depresija topa, odlicna preciznost i okretnost, mana jje zbog manje brzine u odnosu na druge mediume istog tira. Meni vrlo zabavan tenkic i rado igram sa njim. Koristi se cak i u SH . Odlicna mobilnost i jeftina opravka i oprema. Sa penetracijom 148 i dmg 150 je vise nego dobar tenkic tog tira.

Od posade zavisi kakve sposobnosti moze da izvede ☺️

Tenk je proizveden od 1958 do1984,zato je bio ispred svog vremena po izgledu i karakteristikama

Sa dobrom posadom i odličnom opremom stvarno je brutalan tenkic. Ko nije a necka se da krene moj savet je da slobodno krene liniju, nece se pokajati. Savrsen je za mape brdske, npr. PEŠČANA REKA gde ima potpunu kontrolu sa svojom depresijom topa. Mana je kupola koja lici na glavu  Aliena, kada mnogo izadjete uz brdo laka ste meta upravo zbog toga. Sta jos reci, Švedska – Standard i kvalitet.

Volim da igram sa nnjim, vrlo je  zzabavan, precizan i lagano  busi Hevije. Neverovatno kilove mozete  imati sa  njim, zbog  kupole mozete okretati veoma brzo. Efikasan je  i u pokretu, u punoj brzini.

Pozdrav i svako dobro. Nadam se kodu.

Nickname : pedjaxt


Hvala Pedji što je poslao ovaj tekst, kao što vidite ovaj tekst nije editovan sa naše strane. Objavljen je onako kako ga je pedjaxt poslao.

Ukoliko ste zaintresovani da učešće u giveawayu sve što je potrebno je da nam na našu email adresu  TWB.eSports@gmail.com dostavite tekst u kojem ćete opisati vaš omiljeni medium – srenji tenk. Autor najboljeg teksta osvaja bonus kod.


Inače recenzija ovog tenka se već nalazi na sajtu i u našoj izvedbi izgleda ovako:

STRV 74 Tier 6 švedski medium tenk – Recenzija

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mr_Kela

Primer
mr_Kela- Za ovaj text ide moj glas 😀

Milos

ELcupakabra definitivno ovde dajem glas 🙂

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x