SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Stream za Win – Stream za Marija – rezultati

Pozdrav tenkisti!

Kao što verovatno znate, juče, 23. 11. 2016. godine održan je humanitarni stream  na našem Twitch kanalu u trajanju od nešto više od 7 sati. Beskrajno hvala svima koji su na bilo koji način donirali novac za Marija – bilo preko poruka, direktno na njegov paypal račun, dinarske/devizne račune ili gofundme.com sajt. Na naš Twitch paypal račun uplaćene su donacije u iznosu od 142 evra. Kada na to dodamo 120 evra koje će donirati The Wild Bunch tim, dobijamo ukupno 262 evra. Taj novac će biti uplaćen u ponedeljak i takođe ćemo vam dostaviti izveštaj o uplati. Na slikama ispod biće prikazana imena i količina novca koja je uplaćena na naš Twitch račun. Nažalost, nemamo tačan uvid u broj poslatih poruka sa sadržajem 188 na 3030, ali je naša gruba procena da je zajedno sa tim načinom doniranja sakupljeno ukupno između 300 i 350 evra.

NAPOMENA:

NA PRVOJ SLICI SU UPLATE LJUDI, ODNOSNO KOLIKO JE NJIMA SKINUTO SA RAČUNA. NA DRUGOJ SLICI JE KOLIKO JE NAMA STIGLO NA RAČUN, JER TWITCH NAPLAĆUJE PROVIZIJU. MR_KELA ĆE NADOMESTITI TU RAZLIKU OD OKO 8 EVRA, TAKO DA ĆE PUNA SUMA BITI UPLAĆENA, BEZ OBZIRA NA PROVIZIJU KOJU JE TWITCH SKINUO.

Şlika 1. Lista donacija – koliko je njima skinuto sa računa
slika1
Slika 2. Lista donacija – koliko je nama stiglo na račun nakon uzimanja provizije od strane Twitch-a
slika2

Evo i liste sa imenima igrača iz TWB tima koji su donirali novac koji će zajedno sa donacijama koje su predstavljene na slikama gore biti uplaćen u Marijev fond.

twb

Hvala i ekpi fb stranice World of Tanks Balkanci koji nekoliko dana pre samog stream-a uplatili 10e direktno na Marijev paypal račun:

15178945_1108345452615302_2792654701853754295_n

Pored toga, kodovi su takođe podeljeni u dva navrata po 5 komada. Danas su i oni poslati njihovim dobitnicima i evo liste:

 

kodovi

Još jednom VELIKO hvala svima koji su učestvovali u akciji. Donacije u okviru prikupljanja sredstava za Marijev okopravak su i dalje aktuelne, nezavisno od našeg stream-a i pozovite prijatelje da pošalju barem jednu poruku sa sadržajem 188 na broj 3030. Cena jedne poruke je 100 dinara. Hvala, srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x