SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

STG Sovjetski premium tier 8 medium tenk

STG Sovjetski premium tier 8 medium tenk

STG Sovjetski premium tier 8 medium tenk se pojavio na supertestu.

STG Sovjetski premium tier 8 medium tenk

Tenk je veoma sličan tenkovima koji vode do Objecta 430. Tenkovi sa kupolom pozadi. Ili kako ih neki zovu “naopaki (naopačke) tenkovi”. STG nikad nije ušao u proizvodnju. Rad na proojektu je počeo 1949, godine. Razvoj tenka je ostao samo na papiru. Za razliku od većeg broja sovjetskih tenkova transmisija je trebala da bude nu prednjem delu. Što je verovatno rezultat toga što je kupola sa posadom na zadnjem delu.

STG u World of Tanksu

Za STG je predvidjen 122mm top sa penetracijom od 212 (248 sa goldom) i prosečnom štetom od 390 dmg po granati. Reklo bi se standardna šteta za ruski 122mm top. Reload 13,425 sekundi. Disperzijom od 0,316 i sa 2,21 sekundom za nišanjenje potvrdjuje da je ovo top sa kojim treba nanišaniti i opaliti. Jer reload preko 13 sekudni vam neće baš dati vremena da vežbate snap shootovanje.

Ostale karakteristike pogledajte na narednoj slici:

A tu su i slke sa kojih možete ošacovati kakv će oklop imati novi premium tenk:

Mislim da su u WG napravili grešku. Kako ruski premium a da nije teški?! Šalimo se malo, naravno. Ali u svakom slučaju ovaj tenk bo trebao da bude za ljubitelji A-44 i Objekata 416 i 430 II.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] oko mesec dan smo objavili tekst o novom sovjetskom premium medium tenku – STG. Taj tenk je sad dobio zanimljivu kamuflažu i naziv – Guard […]

[…] smo o konfiguraciji STG Guard vec pisali,sada cemo vam predstaviti ponudu WG-a za ovaj […]

trackback

1impropriety

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x