SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Staljinova KV Dvojka – skin za KV – 2

Jedan od legendarnih trol tenkova je sigurno Staljinova KV dvojka. Zašto Staljinova? Staljinova jer po legendi vi ne treba da nišanite, već vašu granatu navodi lično Staljin! Takodje ako na početku bitke napišete Za Staljina ili Za majku Rusiju, verovatnoća da ćete pogoditi dramastično raste!

Staljinova KV Dvojka

Naravno da je ceo uvod samo šala, i da su priče o KV 2 istinite koliko i lovačke. Ali pošto nam WoT sluši za zabavu (ili bi makar treba) red je da se našalimo i da na KV 2 “nabacimo vrhovnog vodju”(ne našeg, ruskog, hvala Bogu!) .

Klikom ovde možete preuzeti skin.

Testirajte i dajte svoje mišljenje da li nešto fali ili ima viška. Neću opisati šta sve sadrži skin, igrajte se pa otkrijte. Ili će mrkela snimiti video pa će se sve videti:

Srećno na borilištu i GG!

edit:  Mrkela je snimio video :DD  Pogledajte kakav je skin i ako vam se svdija lajkujte video i bacite u komentar za koji tenk bi voleli sledeci skin i naravno motiv skina 😀

WOT skin za KV – 2 VIDEO

 

Pogledajte i ostale skinove za World of Tanks http://twb-balkan.com/category/wot-mods-and-skins/ 

Nik_Pen16

Nik_Pen16Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Zeljko Jokić Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Zeljko Jokić
Member

Nije lose…. reklo bi se Zanimljivo… Samo predlažem da natpis sa jedne strane bude latinicom a sa druge ćirilicom … npr pali za staljina…ili… MRTAV SI..
HVALLA ….

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch