SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Šta se desilo sa osmim TWB Balkan turnirom?

TWB Balkan turnir

Poslednji TWB Balkan turnir “održan je” 20. januara 2017. godine. Tačnije, nije održan. Mnogi od vas su nam pisali i tražili objašnjenje zbog čega im timovi nisu bili spojeni sa protivnicima. Zbog čega predugo čekaju da meč počne? Zbog čega nekima meč još uvek nije počeo, itd… E, pa ovako.

TWB Balkan turnir 20. 1. 2017.

Na prvom mestu, žao nam je što timovi koji su se prijavili neće dobiti nagrade. To je tako prosto zbog činjenice da turnir uopšte nije ni bio održan. Zvanično. Zašto? Pa, zbog toga što pravila FACEIT-a, nalažu da bude barem 8 prijavljenih timova. Da bi svi koji bi osvajali nagrade mogli da pobede barem po jedan meč. U ovom slučaju, bilo je 6 timova. I jedan tim sačinjen od igrača koji su se prijavili kao solo koji uopšte nije bio u opticaju. Naše logično razmišljanje jeste da je to proizvod toga da ni sa njima ne bi bilo 8 timova. Inače nema problema pri sačinjajvanju timova od igrača koji su se prijavili kao solo. “Zvanično”, TWB Balkan turnir još uvek nije ni završen. Na linku turnira još uvek nije odigrano finale, niti će biti.  To možete pogledati ovde.

Toliko o ovom turniru, a kako će se stvar odvijati dalje u budućnosti moći ćete da pratite na našoj fb stranici TWB-Balkan.

Srećno na borilištu i GG!

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Faceit - World of Tanks - TWB-Balkan | TWB-Balkan Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] bas bio spreman da pomogne bilo kako. Sve smo morali sami, samo da ste Vi prepoznali korist od tih turnira sve bi to i dalje trajalo..  Evo sam jedan detalj oko promo videa koji sam napomeno gore. Pored […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch