SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

SSSR laki tenkovi revizija – 9.18 zakrpa

SSSR laki tenkovi

Naša današnja tema su SSSR laki tenkovi. Zakrpa 9.18 je već na Common Test-u. Ona uvodi pet novih tier X  lakih tenkova i balansirajuće izmene njihovih grana. Ove izmene će označiti prelazak na regularni ±2 matchmaking, što bi trebalo da uravnoteži lake sa ostalim tenkovima. LT su dobili pojačanje vatrene moći, što će ih osposobiti za borbe na srednjoj i bliskoj udaljenosti. Kako se stvari budu odvijale, Wargaming će nas obaveštavati o njima, jednu po jednu naciju. Ovog puta, mi ćemo detaljnije pogledati promene na sovjetskoj grani.

 

SSSR laki tenkovi – revizija: T-50, MT-25, LTG

 

Brz i praktično nevidljiv, T-50 prelazi u V tier i više ne pati od loše vatrene moći. Njegov 45mm top sada ima bolju probojnost, štetu po granati i vreme punjenja. Brzina napred i nazad takođe je unapređena, omogućujući mu da lakše nadmaši protivničkog LT-a i uništi ga.

Dovoljno mobilan da se stvori gde treba, MT-25 ima camo vrednosti takve da može da se sakrije ispred vaših očiju. Takođe ima vidokrug da traži neprijatelje izdaleka. On ostaje u VI tier-u. Sada može da se bori kao pristojan kontra skaut i da melje druge lajtove i artiljerije sa novim topom od 76mm. Taj top je superiorniji od 57mm ZiS-4 u pogledu štete po granati i probojnosti. Ipak, 57mm top dolazi sa boljim DPM-om i lakšim upravljanjem topa.

Prvi od dva nova ruska LT-a je LTG (Govalov’s light tank). Veoma čudnog dizajna, on to nadomešćuje svojom vatrenom moći i najboljim camo vrednostima u svom tier-u. To ga čini veoma zanimljivim za igranje. I kupola ima pristojan oklop. Zahvaljujući odličnoj pokretljivosti, LTG može da krstari mapom dok mu njegov nizak profil omogućuje da bude teška meta da se pogodi iz daljine.

SSSR laki tenkovi – revizija: LTTB, T-54 ltwt., T-100 LT

 

Ako ste uživali igrajući lake tenkove, upoznati ste sa brzim i dobro zaštićenim LTTB-om (sada u tier-u VIII). Precizan i veoma pokretljiv, ovaj skaut je zadržao svoj zaštitni znak: camo, brzinu i vidokrug. Dobio je i veći broj HP-a –1050.

T-54 ltwt. je urađen u HD-u i pomeren je u tier IX. Sada ima veći vidokrug i pojačanu probojnost sa AP municijom. Sa tim dolazi i više raznolikosti u igri. Ne samo što je odličan u otkrivanju vozila, sada može i da lakše uzvrati u razmeni. Pored toga, ako se igra na pravi način, može da napravi preokret u igri.

Što se tiče novajlije u X tier-u, T-100 LT, Wargaming je prikupio najbolje karakteristike iz cele grane – tj. SSSR laki tenkovi. Istaknuta mobilnost, odlične camo vrednosti, niski profili tenkova, i sve to je upareno sa najboljim oklopom među lakim tenkovima. Može da preživi opasne situacije, dok mu njegova kompaktna veličina (najmanji od novih lakih tier X) pruža da ostane sakriven. T-100 LT je najbolji kada aktivno otkriva vozila ili u pokretnim bliskim sukobima zahvaljujući izvanrednoj stabilizaciji topa i brzini paljbe.

 

SSSR laki tenkovi – Moduli, iskustvo, posade, amblemi i camo

 

Konfiguracija: Ukoliko imate vozila koja su promenila tier u 9.18 zakrpi, a istražena su do kraja, to će se zadržati pri promeni.

Posada se pomera sa tenkom: Do kraja trenirana posada će biti poslata u barake i biće pretrenirana na 100% za viši tier. Ukoliko imate posadu na 100% treniranu za tenk koji se pomera u sledeći tier, a u trenutku izlaska zakrpe nemate taj tenk u garaži, posada će biti pretrenirana za veći tier bez obzira na to.

Amblemi i camo: Amblemi i camo kupljeni za zlato i stavljeni na vozila koja prelaze u viši tier, biće uklonjena! Ali bez brige! Dobićete količinu golda koju ste na to utrošili nazad na svoj account. Privremeni amblemi i camo koje imate na vozilima koja se premeštaju u viši tier, takođe će biti uklonjeni. U tom slučaju, primićete odgovarajući iznos u kreditima koji odgovara njihovom preostalom trajanju. Jedinstveni amblemi i camo će ostati: tačnije, biće skinuti sa tier VIII vozila, a vi ćete moći da ih montirate na drugi tenk.

Na kraju, iskustvo koje ste zaradili na lakim tenkovima neće se menjati pod uticajem promena u grani. Iskustvo ostaje u tier-u u kome je stečeno.

Za detaljnije informacije o svakom tenku, pogledajte ovde.

 

Do sledećeg viđenja, GLHF 🙂

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x