SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Srušen rekord star 5 godina – MisterCro

MisterCro

MisterCro je jedan od najboljih balkanskih igrača. To svi znamo. No, ipak i on kao svi drugi ima neke svoje rekorde. I jedva čeka da ih obori i postavi nove. Danas mu je to i pošlo za rukom.

MisterCro obara rekord

O čemu se ovde radi? 🙂 Pa, čovek je oborio svoj lični rekord u osvojenom iskustvu star 5 godina. Igrao je odličnu partiju sa Skorpion G lovcem tenkova u tier 10 partiji. Btw, možete pogledati kako najniži tier praši dupeta u desetkama. Odlična partija, to je svakako. Papirni tier 8 lovac na gradskoj mapi u tier 10 partiji. Mnogi bi odustali već na samom startu. Ali, sreća prati hrabre. Tako je bilo i u ovom slučaju. Uživajte u gledanju.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mr_Kela

Super game :DD Misteeeeerrr kad mi odradis TD15 da uzmem tog Obj 260 😀

[…] strima. Strima koji nam je više služio kao jutrnja gimnastika. I gde mr_Kela uči da igra sa Skorpionom, a vi procenite kako mu […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x