SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Specijal – volite svoje tenkove! – fantastične ponude za ljubitelje World of Tanks-a

Specijal – volite svoje tenkove! biće aktivan od 11. februara 2017. godine od 06:10 do 15. februara 2017. godine u 06:00. U ovom specijalu Wargaming se prilično otvorio, mora se priznati. Mogu se naći ponude za sve profile igrača i njihovnu kupovnu moć. Takođe, biće i misija i popusta za ljude koji svoj novac ne žele da troše na video igre. Pa, da vidimo šta nam to ovaj specijal donosi.

Specijal – volite svoje tenkove – popusti

Specijal - volite svoje tenkove Specijal - volite svoje tenkove Specijal - volite svoje tenkove
Specijal - volite svoje tenkove Specijal - volite svoje tenkove Specijal - volite svoje tenkove
  • Najpre, svaka prva pobeda u ovim danima donosiće X3 iskustva.
  • 50% popusta na kupovinu potrošnog materijala. (Jedan hint – uložite svoj novac u ovo i posle kad vam zatreba prodate po toj istoj ceni i imate love. Kao da vam pare stoje u banci, samo nema kamate, jbg. 😎 )
  • 50% popusta na resetovanje veština na posadi. Sad ga lomi Ružo!
  • 15% popusta na premijum nalog na 6 meseci i godinu dana.
  • 50% popusta na farbu, nalepnice i tako to.
  • 1 free XP=10 crew exp kome treba nek’ izvoli.

A sad da pređemo na prave stvari. Skorpion G, AMX M4 mle. 49 Liberte i T26E5 Patriot će biti ponovo u prodaji. I to po prilično zanimljivim ponudama.

Za Skorpion G, AMX M4 mle. 49 Liberte i T26E5 Patriot postoje po tri ponude – Supreme, Ultimate i Standard. Što se kaže, za svačiji džep. To možete pogledati ovde. Ukoliko niste sigurni kakvi su ovo tenkovi, pogledajte ova da snimka.

Skorpion G

AMX M4 mle. 49 Liberte

T26E5 Patriot

Takođe, za igrače koji vole niže tier-ove, Wargaming je priredio popust i na tenkove četvrtog i petog tier-a. Valentine II, Matilda BP i Matilda IV su takođe na popustu. Cena je 9,95 evra, a uz to dobijate i mesec dana premijum naloga. Dakle, tenk dobijate praktično besplatno, jer samih mesec dana premijum naloga koštaju 10 evra. Pogledajte ovde. Pri dnu stranice.

Specijal – volite svoje tenkove! svakako će obradovati većinu igrača. Jer zaista po povoljnim cenama možete dobiti odlične stvari.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x