SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Text za kod: IS 3 sovjetski tenk tier 8

is3 sovjetski tenk

Tenk Josif Staljin 3 ili skraćeno IS-3 je najbolji sovjetski tenk izgrađen za vreme Drugog svetskog rata. Napravljen je kao pandan britanskom tenku Conqeror.Tenk je dobio ime po sovjetskom vođi Josifu Visarionoviču Staljinu

IS – 3 SOVJETSKI TENK TIER 8

Će isporučiti jedinstven spoj vrhunskih performansi, upravljivosti, prefinjenosti i stila za više od mnogo igrača širom sveta.

Pokretljivost tenka:

Opremljen  motorom sa 700 KS, IS-3  bi trebalo da postigne ubrzanje od 0 do 38 km/h I brzinom unazad do 15km/h, brzinu okretanja od 38.85 stepeni. Uz Biu i kočenje kvačilom. Ove beskompromisne performanse su dopunjene unapređenom dinamičnošću i širokim spektrom opreme koja pomaže vozaču tu se nalaze vertikani stabilizator, ventilaciju i poboljšani mehanizam topa ( u mom slučaju).

Izdržljivost tenka:

Sa svojih 1.500 hp sa pažljivom igrom i adekvatnim košenjem vozila sakrivanjem donje ploče ovo vozilo može da upije mnogo demiga koje ga neće oštetiti. Oklop trupa od 100/90/60 (bokovi / napred/ pozadi) do oklopa kupole sa 249/172/100(bokovi / napred/ pozadi) gde su slabe tačke u tzv donju ploču, sa strane I zadnji deo vozila i u vikspotu na vrhu kupole.

 Vatrena moć:

Prosečna šteta po granati je 390 hp. Prosečna probojnost 225 mm . Vreme punjenja 11.22 secundi. Uz biu, ventilaciju i poboljšan mehanizam topa. Okretanje kupole 27.73 sekundi. Uglovi podizanja/ spuštanja topa -5/23 stepena. Vreme nišanjenja 2.9, sa poboljšanim mehanizmom topa I rasipanje granate od 0.38 na 100m .Prosečna šteta po minuti od 2,085 hp ukoliko odigrate savršeno (bez dinga). Veom jaka vatrena moć i veoma moćan top.

Sakrivenost vozila:

10.21/1.84 što je povećano uz skil kamuflaže, biu i obojenost tenka uz +0.7 Takođe i skrivenost u pokretu je odlična i uz ove skilove ćete uvek prvi videti neprijateljski tenk i zadati prvi udarac.

Opažanje:

Vidokrug od 374 m. Koji je povećan sa biom +7 , orlovskim vidom +8 i svesnost situacije +8. I dometom signala od 746 m čemu bija dodaje +16.

Opšti utisak:

Ovo je tenk čije su performanse očekivali zaljubljenici u tenkove širom sveta. Po meni jedan od najboljih tenkova tier 8. Nadam se da uživate sa njim u igri kao ja. Odličan tenk koji ćete koristiti I u klanskim borbama tier 8, rangiranim I timskim borbama. Ako ga još nemate u garaži krenite odmah da ga grindate čim pročitate ovaj tekst. Srdačan pozdrav.

Tekst napisao : BAMBULA_15


Ukoliko i vi imate zelju da osvojite bonus kod sve sto treba je da napisete text o teskom tenku. Vise o tome procitajte ovde.

Tekstove slati na TWB.eSports@gmail.com

A možete i poslati putem kontakt forme na našim sajtovima: TWB Balkan i TWB Gaming.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] IS – 3 by BAMBULA_15 […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x