SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Text za kod: Sovjetska zver IS – 3 tier 8 heavy tenk

Sovjetska zver IS - 3 tier 8 heavy tenk

Sovjetska zver Is-3 (Josif Staljin 3 sovjetski VODJA) Ruski HT tir 8. Brutalan tenk iz linije HT Rusa. ko je igrao sa njim zna o cemu pricamo. Za razliku od vecine tenkova u igri,IS-3 se zaista koristio.

Sovjetska zver IS – 3 tier 8 heavy tenk

Nije kao vecina tenkova koji su radjeni po nekim nacrtima,skicama,prototipi koji nisu videli svetlost dana ili su izgubljeni u nekom podrumu ili srusenoj zgradi. Savršeni oklop, veoma dobar top i dobre manevarske sposobnosti,proizvodio se do kasnih 70-ih godina prosloga veka.

Top od 122 mm sa 225 penetracijom je zaista brutala,prosek 390 hp skida. Sa “goldom” 265 penetracija.1500 Hp ga cini jako dobrim i izdrzljivim.
Brzina IS-3 38 km\h,veoma dobro za tezinu od 53 tona. Dobar armor cini tenk neprobojnim,dobro kosenje i precizno pucanje stavlja ovu zver ravnomerno sa 10-akama (X tir)
Sa dobrom posadom i opremom zaista je zver,treba samo strpljivo igrati i nema problema.
Dosta se koristi i u SH,kao vrlo pouzdan tenk koji moram priznati zna nekada da izneveri kada se najmanje nadate 🙂 Ja ga licno dugo imam u garazi,igram sa njim u SH ili kada su neke zanimljive misije.
Rekord mi je 8 kill i 4500 – 5000 K dmg.

Oprema: vertikalni stabilizator,ventilacija,ramer.Oko 9.89 sek. je reload,zaista dobro. Mana kod Rusa,mora da se skupi nisan maltene do kraja da bi ste pogodili gde zelite,tj tacno mesto 🙂
Inace,IS-3 je napravljen da parira Britanskom tenku Conqeror i Nemackom Tigru. Uglavnom je IS-2 bio osnova za IS-3,naravno uz dodatnu prepravku je postao ZVER.
Bolji oklop,bolji motor,bolja sasija,bolja kupola.
Rusi su davalitj. prodavali tenkove raznim zemljama u svojim bitnim ratovima,dosta dobro se pokao i bio jedan od glavnih ubojitih. Kinezi,Cesi,Egipcani,cak su i Madjari kupili par komada .

To je to sto bih rekao o ovom cudu 🙂

Pozdrav i do sledeceg texta 🙂

Nickname: pedjaxt


Ukoliko i vi imate zelju da osvojite bonus kod sve sto treba je da napisete text o teskom tenku. Vise o tome procitajte ovde.

Tekstove slati na TWB.eSports@gmail.com

A možete i poslati putem kontakt forme na našim sajtovima: TWB Balkan i TWB Gaming.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3trailers

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x