SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Slika koja kaže da WoT (ne) propada

slika

Juče se pojavila slika na kojoj se vidi worldoftanks i dijagram sa promenljivom u padu. I odmah je pokrenuta kampanja WOT propada. Ali da li je tako?

Evo je original slika

A evo i malo zumirane

Kao što se može videti u pitanju je fraza “worldoftanks” i broj pretraga na Google-u u zadnjih 5 godina. Opao je broj pretraga te fraze. Fraza “world of tanks” je već neka druga i ne ulazi u računicu, kao ni “wot news” niti “wot vesti” i slično.

Najgorih godinu dana

Uistinu po prikazu bi se reklo da je najgori period za nama. Ali tu se nikako ne sme zaboraviti jedna velika činjenica, Koliko dugo Harkonene radi? Koliko dugo postoji The Daily Bounce? Trenutno broj 1 sajt sa vestima za WoT. Otprilike u isto vreme je i započeta TWB Balkan stranica i sajt, pa smo i mi uzeli deo kolača.

WoT ima odredjeni broj ljudi koji čitaju vesti a na zvaničnom sajtu se obajvljuju samo zvanične vesti, naravno. Nema vesti sa supertesta niti insajder informacija sa Ru servera. Dok je sve to prisutno na ostalim sajtovima. Pa se zapitajte zašto bi išli na zvaničan sajt i čitali o njihovom projektu za pevanje ili šta god, kad možete negde drugo čitati o omone šta će biti u igri?

dok je ovaca biće i vune

Ne budite ovce za šišanje, reći da WoT propada na osnovu ovakve slike je isto kao da vam političar obeća u predizbornoj kampanji da će se sutra pored vas naći NASA-ino postrojenje. Jednostavno se tako nešto neće desti. Mnogi su više želeli da je ova nazovi informacija tačna. A Vas molim da u slici ne vidite ono što drugi žele da vidite. Mislite svojom glavom, krajnje je vreme da i mi na Balkanu to počnemo.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x