SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Seckanje katanom a la Weng

Izdavač Devolver Digital koji je poznat po naslovima kao što su Serious Sam i Hotline Miami ovog puta nam nudi nastavak čuvenog FPS-a Shadow Warrior 2. Nastala još 1997. godine pa sve do 2013-te kada je prešla u Flying Wild Hog studio ova igra sa kombinacijama masakriranja demona i dalje se dobro kotira u gejmerskim krugovima. Wengova katana će i dalje unositi strah i nemir među demone.

Igra može da se igra u singl player modu i kooperaciji tj. četiri igrača ali svaki na svoj način doživljava priču kao Lo Vang dok druge igrače vidi kao anonimne borce da ne kažem ninje.

Misija u igri je sa manjom zabranom od prethodnog nastavka, igrači sada mogu da se vrate na raniju misiju kako bi poboljšali Vangovu veštinu.

Igrač može da dobije zadatke i unapređuje svoje sposobnosti pre početka misije, kao i to da svaka misija ima svoju raznolikost po pitanju neprijatelja, okruženja i vremenskih uslova.

U predprodaji na steamu igra košta sa 10% popusta nekih 33,29€ pa ako ste ljubitelj ovakvih igara srećno.

Izlazak igre očekujte 13. oktobra 2016 .

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x