SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

ROG Swift PG258Q monitor za najprobirljivije

Iako neće stići kao prednovogodišnje iznenađenje Asusov Rog PG258Q sa neverovatnih 240 Hz vredi sačekati. Ovaj 24.5 inča monitor sa rezolucijom 1920×1080 je odličan izbor u slučaju da želite da pazarite nov monitor.

Sa 1ms odzivom on predstavlja pravi gejmerski monitor.

Igranje najzahtevniijih naslova biće puterasto glatko da će te uživati u svakom satu provedenim pored ovog mališana. Takođe poseduje NVIDIA G-Sinc tehnologiju, pa ga to čini potpuno kompatibilnim i optimizovanim naravno u kombinaciji sa dovoljno kvalitetnom grafičkom karticom pa se iz Asusa nadaju da će ovaj model biti preko potreban strimerima na twichu i gemerima koji igraju u esport takmičenjima.

rog

Asus je govorio malo o fizičkom izgledu postolja monitora. Ima tri-kraka koja sa Rog svetlosnim efektima prate izgled kao u“oklopnom Titanium” i “Plazma bakrenoj” šemi boja.

Cena tek treba da se objavi i imajući u vidu da je displej 24.5-inčni neće biti nimalo prijatna ali pošto se radi o vrhunskom monitoru…. mi ćemo saznati u narednim mesecima pa će mo Vas obavestiti…………. 

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x