SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Rezultati šestog TWB Balkan turnira

rezultati

Poznati su i rezultati našeg šestog turnira, prvog u ovoj godini. Ovog puta slavljenici su igrači tima GGWP, koji su u finalnom meču pobedili ekipu Knobovi. Ova dva tima su u polufinalu pobedila ekipe ASUS (vs. GGWP) i Ding DIng (vs. Knobovi). Vidi se da je neko gledao gold i major ligu.  😛

Molimo ove timove da nam što pre pošalju imena svojih igrača. Do sada je to uradio samo kapiten pobedničke ekipe, ali nam trebaju i ostala imena da bismo mogli na vreme da pošaljemo listu za gold Wargaming-u. To možete uraditi tako što ćete poslati poruku našoj fb stranici TWB-Balkan. 

Rezultati – mogući razvoj turnira

Ove nedelje je bilo prijavljeno samo 16 timova. Prošle nešto malo više. Čini se da naše ljude ne zanima previše lak način da zarade gold. Više vole da plaču po grupama kako je WoT igra gde se sve mora platiti. A ne mora. Samo oni neće da se potrude. Naša želja je da promovišemo eSports. Ukoliko to nije moguće sa ljudima na Balkanu, probaćemo sa ostalima iz Evrope. Razmišljamo o tome da turnir otvorimo i za ostale zemlje. Poljaci jedva čekaju laku zaradu. Ipak, sačekaćemo sa tim još neko vreme, jer ipak su bili praznici i moguće da mnogi od vas nisu bili zainteresovani za online ratovanje. U svakom slučaju, recite nam šta vi mislite o tome.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x