SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Revizija Stronghold moda igre – kako će sada biti?

Stronghold

Danas je stigao Patch 9.17.1. Jedan od najznačajnijih zadataka koje je Wargaming stavio pred sebe jeste poboljšanje igre u pogledu grupnih borbi. Prvi u nizu biće Stronghold mod igre. Promene će se uvoditi postupno i biće potrebno čak mesec dana da se sve izmene uvedu u igru.

Stronghold – izmene u modu

  • I faza (23 februar) – Kada Patch 9.17.1 dođe na live servere, Stronghold mod će biti onemogućen usled održavanja. Biće potreban jedan dan da se premeste podaci i izračuna nadoknada igračima zbog uklonjenih struktura i rezervi.
  • II faza – Mod će biti vraćen sa Skirmish (čarkama) bitkama. Imaćete pristup strukturama utvrđenja (izgradnja i nadogradnja) i resursima (proizvodnja i korišćenje). Novi format, Advances niće još uvek biti dostupan.
  •  III fazaSkirmish (Čarke) će postati ponovo aktivne u potpunosti i Advances će biti u test modu.
  • IV faza Advances će postati u potpunosti funkcionalan i uvešće se War Games, u ovom trenutku, samo kao test mod.
  •  V faza – Kada Wat Games bude radio kako treba na testu, biće uveden u potpunosti i to će označiti kraj revizije Stronghold moda igre.

Strukture i rezerve: prelaz

  • Strukture. War Departments (Odeljenje rata) i Quartermaster Units neće više biti važne i biće sklonjene iz građevine utvrđenja. Što se ostalih građevina tiče, one će ostati takve kakve jesu.
  • Ukidanje pljački znači da ništa neće moći da umanji izdržljivost vaših struktura. S tim u vezi, rušenje struktura nakon pljački nesta zauvek. Ovo su dobre vesti za klanove čije su strukture na manje od 20% izdržljivosti. Struktura će nakon ovog update-a ostati i biće potpuno operativna.
  • Rezerve. Ukoliko strukture vašeg klana proizvode rezerve. one će biti otkazane. Umesto toga, klan će dobiti količinu industrijskih resursa u visini koliko je potrošio na pravljenje rezervi. Ti industrijski resursi biće usmereni na Stronghold Storage strukturu koja će zameniti odvojena skladišta za strukture.
  • Svi industrijski resursi koji su bili čuvani u vašem trenutnom skladištu resursa biće prebačeni u Strongohld Storage u odnosu 2,5. Dakle, ukoliko trenutno imate 5000 industrijskih resursa u svim strukturama, nova struktura Strongohld Storage dobiće 5000×2.5 = 12,500 industrijskih resursa.
  • Ukoliko imate Special Instructions (misije) i Evacuation trenutno u skladištu, oni će biti konvertovani u industrijske resurse koji će ići u Stronghold Storage.

War Departments i Quartermaster Units: kompenzacija

Pljačke i obavezne bitke uskoro će postati prošlost, kada se odeljenje rata i Quartermaster Units ukinu. Ipak, Wargaming ne želi da ošteti klanove koji već imaju pripremljene rezerve u ovim strukturama. Kao kompenzaciju, klanovi će dobiti rezerve najvećeg nivoa koje ne mogu biti proizvedene, samo osvojene. Primera radi, ukoliko imate IX-X nivo ovih struktura, kao kompenzaciju ćete dobiti XI-XII nivo rezervi (najvišeg nivoa).

StrongholdStronghold

Takođe, promenjene su i cene istraživanja (nadogradnje) struktura i rezervi. O tome više možete pročitati ovde.

Economic Reserves davaće više bonusa u klanskim  nego u nasumičnim (random) bitkama. Combat Reserves uticaće na količinu industrijskih resursa zarađenih u Advances i Skirmish modovima igre. Ukoliko zaista želite da zaradite lovu, igrajte klanske bitke!

Odredi u Skirmish i Advances modovima

Iako je bilo nagoveštaja da bi tier 8 odredi mogli da promene format sa 10vs10 na 7vs7, to se ipak neće desiti. Što se broja igrača tiče, sve ostaje kao i do sada. Tier 6 će se igrati 7vs7, tier 8 10vs10 i tier 10 15vs15. Samo će tier 10 odredima biti dozvoljeno da igraju Advances mod.

Sa promenom stronghold moda igre, napredak u medaljama Skirmisher, For Decisive battles, Capturer, Fortress Crusher i Retaliation biće stopirani. Ipak, biće smešteni u “Special Achievements” u jednom od narednih patch-eva.

Soldier of Fortunei medalja ostaje tu gde jeste. Možete je osvojiti u Skirmish modu igre.

Wow, dosta posla oko konstruisanja novog utvrđenja. Kakva su vaša mišljenja u vezi sa ovim? Da li će biti isplativo klanovima?

Srećno na borilištu i GG!

IZVOR: thedailybonce

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2engraving

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x