SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

RECORE

U današnjem tekstu trudićemo se da Vam dočaramo novi naslov akcione avanture sa primesom old school dušom kako smo saznali iz zvaničnih izvora sa originalnog sajta.

U 2020, zemlja je opustošena, a strašna bolest koja se zove Dust Devil hara. Konkretni globalni napori organizacije se trude da upravljaju uprkos zarazi. Ali Mandat(nekakav naviši predstavnik) nije bio u stanju da zaustavi Dust Devil te je zemlja osuđena na propast.

Vi ste Joule Adams, mlada devojka koja je preživela strašne kataklizme koja putovanja od Zemlje do pustinje sveta pod nazivom “Far Eden ” gde se gradi novi dom čovečanstva . Far Eden je kolonija koja je trebalo da bude raj , gde ljudi i Corebots(roboti) moći zajedno da izgradite budućnost. Međutim većina Corebots-a su se odmetnula, a planeta je pogođen nasilnom peščanom olujom . U nekim oblastima ove oluje dolaze i odlaze, menjanje terena i otkrivanje novih područja za istraživanje i nove izazove za prevazilaženje.

rc_wallpaperb_960x540

Ali kada se mlada Joule probudi posle dugog sna, uviđa dase ništa ne odvija po planu … Sa njom je i Corebot pratilac a Joule počinje svoju avanturu koja će joj otključati tajne iz prošlosti. Takođe mora da porazi moćne neprijatelje na tom putu. Sama igra traži dobre reflekse i dinamiku ali to Vas neće smarati previše jer je igra tako dobro izbalansirana. Takođe igra ima dosta elemenata puzzle gde će te morati da razmišljate ne bi li rešili problem.

Borba u ReCore je zabavan i pristupačan. Porazi svoje neprijatelje – uključujući i masivna boss stvorenja – sa kreativnim taktikama. Iako je svet u kome se borite preveliki, neki neće baš biti oduševljeni ipak se ćini da je sve lopo skockano i da pleni akcijom. Likovi poput Joule Adams,Mack,Seth,Duncan i Violet učiniče Vam igru veoma interesantnom.

Hardverski zahtevi potrebni za ovu igru uzeti od proizvođača

recorespecchart9590_final

ReCore avantura počela je 13. septembra

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x