SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Text za kod: Recenzija KV 3, sovjetski tier 7 tenk

recenzija kv 3

Želite li u svojoj garaži imati zvijer zvanu IS4 na tom putu ce te svkako morati provozati KV 3. KV 3 je sovjetski tier 7 teski tenk. Namjena mu je bia da dostojno zamijeni KV-1.Razvoj tenka je poceo 1940 a vec 1941 je poslan u prve linije fronta. Sledi Recenzija KV 3.

Recenzija KV 3

Eh kakav je kv-3 zaista u borbi i da li ga vrijediti igrati.Gledajuci statistiku na papiru i ne izgleda bas privlacno, medjutim na bojnom polju je sasvim druga prica. Kada mu istrazite sve module postaje zvijer oklopljena ruskim celikom.
Kao i ostali teskasi 7 tira iz drugih nacija njegova brzina je priblizno ista -+1kmph i zato je jako bitno na samom startu bitke imati plan gdje krenuti.Zauzimanje dobre pozicije sa ovim tenkom je kljucno. Pri tome ne mislim da zauzmete poziciju na crvenoj liniji jer sa njegovom preciznoscu tesko da ce nesto probiti i napraviti neki dmg.

Dakle dobar plan i stisnuti papucicu gasa i u prve redove. Hull down borbu sa njim mozete da zaboravite jer kupola mu ima oklop od 130mm sa svih strana. I ako samo t29 ima bolju kupolu od njega ne preporucujem igranje u hull downu osim u slucaju da ste top tier. Dakle mozemo reci da mu je to prva slaba tacka.

Druga slaba tacka

Je vrijeme za skupljanje nisana. Od svih heavy tenkova u svom tiru kv-3 i rusku mu brat IS su najlosiji. Za potpuno skupljanje nisana mu je potrebno 3.4 sec i nekad traje kao vjecnost.Zato ako mislite zadrzati malo duze KV3 u garazi namontirajte mu ventilaciju i poboljsani mehanizam topa jer ce te onda aim time spustiiti na 2.9 sec, sto je ipak malo bolje ali i skuplje.

I treca slabost ovog tenka je njegova probojnost.Penetracija od 175mm sa AP granatama je nesto sto na izgled ga stavlja van konkurencije.Iako americki,njemacki pa i francuski teskasi tira 7 imaju vecu penetraciju igrajuci ovaj tenk to nisam osjetio kao veliku slabost.Odlucite li se pucati sa APCR granatama penetraciju ce te podici na 217mm ali to zadovoljstvo ce te skupo platiti ( gotovo 5k po shootu ).
Sve ove slabosti je lako nadoknaditi ukoliko poznajete mehaniku igre.
Dakle osnovni nacin igranja sa ovim tenkome je dobra pozicija kao sto smo rekli na pocetku i kosenje.
Sakrijte trup od neprijatelja i nadjite dobar ugao za sidescrape I nemate problema. Vecinu shooteva ce te dingati. Ili ce vam eventualno ostetiti gusjenice bez dmga.

Oklop

Sto se tice oklopa trupa najbolji je od svih teskasa u svom tiru, naprijed ima 120mm a sa strana po 90. Kada nadjete dobar ugao da se iskosite dobijat ce te od 250- 300mm tako da ce vas dingati gotovo svi.
Ono sto najvise krasi ovaj tenk je prosjecna steta u minuti koja iznosi oko 2.200 i brutalan top.
122mm D-25T top ima brutalan alpha dmg. I ako na papiru stoji da skida 390dmg po shootu u stvarnosti je to mnogo bolje.U 90% slucajeva ce te napraviti veci role koji zna ici cak do 480. Kada jednom osjete snagu vaseg topa tesko da ce se neko tako lako usuditi da krene na vas. Sa sobom mozete ponijeti cak 38 granata tako da i ako zadnji ostanete na bojnom polju ne mora te se brinuti da li ce te imati sta da pucate.

Recenzija Kv 3 ima i kraj tako da sledi rezime.
Kako igrati KV-3:
– 122 mm D-25T top je vrlo ne precizan tako da se preporucuje bliska borba.

– Ako igrate protiv jaceg tira pokusajte da sakrijete slabe tacke tj. Pokusajte se kositi

– Ako ne moezete da sakrijete slabe tacke pokusajte prici neprijatelju sto blize. I zabijte se u njega skroz. Tako da vam vidi samo prednji dio kupole

Preporucena oprema
– Nabijac

– Poboljsani mehanizam topa

– Ventilacija

Lijep pozdrav Edis…..ingame nick tankist85b


Ukoliko i vi imate zelju da osvojite bonus kod sve sto treba je da napisete text o teskom tenku. Vise o tome procitajte ovde.

Tekstove slati na TWB.eSports@gmail.com

A možete i poslati putem kontakt forme na našim sajtovima: TWB Balkan i TWB Gaming.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] KV- 3 by Edis aka tankist85b […]

trackback

3fatigues

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x