SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Druga sezona – Rangirane bitke – beta verzija

druga sezona

Pre svega druga sezona neće biti dostupna pre izlaska patcha 9.20. Što znači da će verovatno druga sezona početi u septembru.

Druga sezona – Rangirane bitke

Imaćemo manje izmene. Prva i najvažnija izmena je u broju igrača koji će osvojiti ševrone.

Sad će samo 10 najboljih iz pobedničkom tima osvojiti po jedan. Poslednjih 5 u pobedničkom i najboljih 5 u gubitničkom će ostati na sitom broju koji su imali i pre bitke. Dok će 10 najlošijih u gubitničkom timu izgubiti po jedan.

kako bi prelazili u vuši rang oraćete svaki put da osvojite više ćinova(ševrona). Raspored je sledeći 1-3-5-7-9. Što znači da vam je jedan dovoljan za rang 1, ali da vam je potrebno čak 9 za peti rang. Dodajte da sad manje igrača dobija činove, biće nešto teže doći do ranga 5. Naravno činovi se i gue ako se loše odigra.

Tako da, srećno u jurenju činova i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x