SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Rainbow Six za skromniji džep

Najnovija vest vezana za Rainbow Six o kome smo već pričali i koja je debitovana u junu ove godine vraća se u Starter Edišn paketu za samo 15 USD. U cenu je naravno uračunat potpun

pristup svim oružjima svim mapama napredovanja likova u igri etc etc.

Jedina razlika između ovoga i kompletne verzije je u otključavanju intuitivnog operatera tj karaktera da uprostimo imate samo dva lika nasumično odabrana iz palete igrača koji su tu.Za ostatak tima morate imati DLC koji mora biti otključan.

Starter edišn je dobar način da osetite igru i vidite da li Vam odgovara da uložite novac u igru koja je po ceni 3 puta skuplja od samo Starter paka.Hvala Ubisoftu na ovakvoj darežljivoj akciji kojim će i igraći sa plićim džepom moći da uživaju ako ne u potpunom ali zato u relativno jeftinijoj varijanti same igre.

Više o tome u sledećem linku

https://support.ubi.com/en-gb/faqs/000025116/starter-edition-faq

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x