SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Quantum Break izlazi 14.septembra

Kao što su i obećali iz Microsoft-a da će postavljati igre na Steam ovog puta  tačnije 14.septembra stiže Quantum Break. Microsoft i poznata kuća Remedy (koja je poznata po naslovima kao što su Alan Wake, Max Payne 2 i Death Rally), najavili su da će se na Steam-u pojaviti i ova igra sa cenom od nekih 40 USD.

Quantum Break nudi 5 poglavlja igre među koje se ubacuju i 4 adrenalinom nabijene igrane epizode u maniri TV serije. U igri nas, uvodi katastrofalna nesreća u istraživačkoj laboratoriji tj nesreća koja stvori potencijalno apokaliptičnu crnu rupu, sa posebnim moćima manipulacije vremenom i zarazi protagonistu i antagonistu ove priče tj našeg glavnog junaka Jack Joyce (Đeka Đojisa).

Bullet-time efekt viđen u Remedyjevom TPS megahitu Max Payne Đojsu daje mogućnost da se u trenutku  teleportuje s jedne strane prostorije na drugu takođe može i  usporiti vrijeme kako bi izbjegao metak iz neprijateljskog oružja. Tu je i vremenski balon u koga je moguće staviti neprijatelja dok ga vi pucate. Simpatično nema šta!

Iako ste puni super moći moraćete da sačekate u igri da se svaka koju aktivirate učita, što je pomalo čudno i zbunjujuće. Sa svojom izvrsnom pričom, i dobrim vizuelnim efektima ljubitelji Max Payne igara imaće sasvim drugačiji vid akcije prožet TV dramom.

Uzivajte u igri i vidimo se 14.septemra na Steam-u.

https://flii.by/file/9rganrhr1gq/

https://flii.by/file/q2jz8rj2jel/

https://flii.by/file/ujpcv2va850/

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x