SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

PS4-PRO……igrajte sa uživanjem

Bliži se 15. septembar a time i dan kada će se zvanično u prodaji naći i PS4 Slim. Tako da ljubitelji konzola već nestrpljivo čekaju u redovima ne bi li kupili ovaj novi model. Iako će biti sličan modelu sa radnom oznakom PS4 biće smešten u manje kućište biće tiši a samim tim i potrošnja će biti znatno smanjena. I gejmpad je dobio par izmena što se vidi po kvalitetnijem materjalu. Led svelo će vam biti takođe dostupno.

Za model od 500 GB morate skupiti nekih 300 Eura.

PS4 Pro poznatiji kao NEO je snažnija opcija sa istim OS i istim igrama koje će moći da učitava i pokrećesve dosdačnje naslove arazlika je u  hardveru koji će biti malo nabildovaniji od mladjeg brata. Uz 1080 p rezoluciju PS4 Pro podržavaće i sve zakrpe u igrama koje donose neka poboljšanja. Njegov datum izlaska predviđen za novembar… mi se kako smo načuli nadamo oko 10 sa cenom oko 400 Eura.

Iako PS4 Slim i PS4 Pro dele sve periferije, uključujući i Dualshock 4 gamepad-a, nove PS4 kamere i Platinum Wireless Headset bežičnih slušalica. To umnogome olakšava izbor u kupovini zbog kompatibilnosti sa tim periferijama.

playstation-4pro

PS4 Pro će takoše podržavati audio standard tako da postoji dodatni USB port za ovu soluciju. Kablovi idu iza tako da je konzola sa prednje strane potpuno “čista”

Naravno da su se iz Sonija pobrinuli da poboljšaju i WIFI tako da o tome više nećete morati da brinete.

Gejmeri koji budu koristili konzolu primetiće i bolje grafičke perfomanse a i renderovanje istih.

Za renderinng koristiće se tehnihke SUPERSAMPLING i DOWNSAMPLING.

Jedina zamerka je napajanje preko adaptera pa se u evropskim zemljama mora to koristiti.

Pa da ne dužimo više nego da poželimo budućim kupcima puno zadovoljsdtva u koriščenju ove konzole.

ps4

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x