SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

PS4 Firmware novi Update 4.05

Sa Gearnukea nam uvek stižu sveže vesti kao i ova poslednja da je Soni izbacio ažuriranje za PS4. Soni je objavio potpuno novi sistem ažuriranje softvera za PS4 danas. Ova ispravka dodaje malu poboljšanja u firmvaru i sudeći po changelogu , poboljšava performanse sistema. Veličina ovog novog update je oko 297 MB i trebalo bi da bude dostupan u svim regionima. Ako još uvek niste primili ažuriranja firmvera, možete ručno da proverite tako što ćete otići u meniju za podešavanje. Evo šta je navedeno u changelog za najnovije ažuriranje PS4 firmvare.

Poslednji veliki update firmvare-a za PS4 je verzija 4.00, a to je pre nekoliko meseci. Od tada, Soni je objavio neverovatnu ažuriranja firmvare-a koji se fokusiraju na poboljšanje stabilnosti sistema.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x